16 februarie 2009

Cum se uita un barbat la o femeie si invers

Mi s-a parut un aspect foarte interesant legat de viata oamenilor, mai exact cum se privesc 2 necunoscuti, pe strada sau in alt loc public:

Cum se uita un barbat la o femeie?
Partea proasta e ca barbatul nu se uita, el se holbeaza. Se uita ca disperatul mai exact (bineinteles ca sunt si exceptii). Se uita la orice chestie i s-ar parea atractiva, la partile anatomice pe care il intereseaza cel mai mult si aici fiecare cu interesele lui: sani, fund, picioare, fata, etc. Bineinteles ca in tot acest timp si femeile incearca sa puna in evidenta tot ce au mai bun, deci sunt si ele partial vinovate.

Dar cum se uita o femeie la un barbat?
Aici e mai greu de observat. Multi poate cred ca nu prea se uita, dar ei bine, va inselati. Se uita, chiar foarte atent, dar singura diferenta e timpul. O femeie "scaneaza" un barbat in medie, in mai putin de 5 secunde, fata de barbat care ii ia mai mult de 5 secunde pentru a privi o femeie. Probabil timpul record de "scanare" este datorita faptului ca nu doreste sa fie observata de catre barbat.

Si mai interesant e cum se uita o femeie la alta femeie:este ceva destul de greu de descris, un subiect pe care l-am dezbatut si aici, dar va pot spune cam ce au in gand: "Ce urat ii sta cu geaca aia/Ce par naspa are/Arata ca o parasuta/Ce urata e/" restul mai completati voi. Dar la cum se uita 2 femei una la alta..cam asta pot traduce .

La barbati trebuie sa recunosc ca mai intervine "invidia penisului", dar e clar ca nu in aceeasi masura cum intervine spiritul critic a unei femei asupra altei femei.
Trebuie sa precizez ca informatiile de mai sus provin din mica mea experienta de viata, deci sunt irelevante. Dar fiind blogul meu, imi dau cu parerea aiurea pe aici.

Reclama amuzanta legata de acest subiect:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu