26 februarie 2009

Toti vrem functii importante!

Citind presa, am aflat ca D-ra Elena Basescu vrea sa candideze la europarlamentare.

"După o ascensiune fulminantă ce a propulsat-o direct la conducerea organizaţiei de tineret, politiciana Elena Băsescu doreşte să reprezinte România în Parlamentul European. Astfel, aceasta ar urma să apară pe listele PDL la alegerile pentru acest for.

"Într-adevăr, Elena Băsescu şi-a depus un dosar de candidatură la sectorul 1", a declarat deputatul Costică Canacheu, secretar executiv al PDL, citată de Evenimentul Zilei"
Sursa: Antena 3

Fata nu stie gramatica, dar probabil nu e singurul lucru care nu il stie. Toate acestea o recomanda la functia de europarlamentar, doar nah..e fata lu' Basescu.
Traim intr-o tara destul de aiurea momentan, tara in care Udrea e profesor universitar si ministru, Boc prim-ministru, Videanu,cel pe care il urau toti bucurestenii e ministru si in curand Elena Basescu europarlamentar. Da, e o tara cu probleme serioase, care probabil o sa dispara atunci cand Basescu o sa il pupe in fund pe Boc, care e echivalentul a "cand o zbura porcul".
Am gasit un filmulet pe Youtube cu parerea lui CTP si mare dreptate are despre Elena Basescu:

Revenind la europarlamentare si preaiubitul nostru senator, platit din banii nostri, mare taietor de frunze la caini s-a plictisit de fotoliul din senat. Ma refer la nimeni altul decat Dumitru Oprea. Vrea sa devina acum, din nou europarlamentar. Si asa nu face nimic, iar daca tot sunt idioti care sa il voteze de ce nu? Se plateste poate mai bine...Am incercat sa fac o campanie in care sa il incurajez sa faca ceva, deoarece omul ala nu a facut nimic ca politician, dar bineinteles ca toate proiectele din viata mea, a esuat. Apropo, multumesc QuadroQ, daca mai citesti porcaria asta de blog, ca ai fost singurul sustinator.

Pana la urma toti vrem functii din astea, daca stau si ma gandesc vreau si eu sa fiu europarlamentar, ce naiba? Daca poate Elena Basescu, toti putem! Numai ca din pacate nu e vorba de inteligenta ci de pile,relatii,cunostinte, bani etc. Poate intr-o alta viata, cei retardati si hoti nu vor ajunge in functii inalte..dar e clar ca in alta viata...nu in asta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu