5 februarie 2009

Computer vs. Televizor

Am observat ca ma uit din ce in ce mai putin la televizor, in favoarea calculatorului. Asta se intampla pentru ca nu vad nimic interesant la televizor. Cum sa ma uit la televizor, daca toata ziua sunt emisiuni concurs (ma refer la alea cu nr cu suprataxa cu premii de 100ron garantat), publicitate si filme proaste. De alte emisiuni ce sa mai vorbesc?
Carcotasii imi par expirati devenind de acum foarte superficiali, iar bebelusele...trebuie sa nu fi facut sex de minim 10 ani, ca sa te uiti ca disperatul la ele cat timp trag de timp, pardon danseaza. Concluzia e ca au devenit plictisitori.

La emisiunea grupului Divertis, chiar nu reusesc sa rad. Chiar deloc. Am incercat, dar nu pot, nici macar sa stramb coltul gurii. Cu niste glume rasuflate, care le stie orice pustan, ei incearca sa faca o emisiune saptamanala. La inceput, aveau un oarecare umor, acum sunt doar patetici. Grupul Divertis imi aduce aminte si de grupul Vacanta Mare care era foarte tare pe la mijlocul anilor '90. Cum au ajuns la Protv, deja o luasera pe aratura: glume foarte proaste si cu mult prost gust.

La stiri chiar ma uit foarte rar, deoarece sunt satul de comentarii stupide, de fata Andreei Esca si de margelele ei, de hadele de la stirile sportive, de stirile despre traficul din Bucuresti (care stiu ca e ingrozitor, dar ala e traficul, nu vad care e stirea sau de ce m-ar interesa pe mine care's din Iasi) sau sa aflu despre ineficienta autoritatilor. Stiu de ineficienta autoritatilor, se vede si se simte, si nu o sa se rezolve niciodata aceasta problema. Traim in tara in care coruptia predomina, iar cel care se ocupa cu anticoruptia: Daniel Morar e laudat si promovat pentru ca "face treaba buna". Nu vreau sa ii mai vad pe Videanu, Boc sau Udrea in conferinte de presa, deoarece chiar ma sperie.(Hotii conduc tara? Da.) Daca mai aud o stire despre Basescu cred ca vomit. Cred ca a facut destule omul ala, pentru el doar nu pentru noi.

La categoria gunoaie pot adauga: Inelul cu diamant(care daca as fi femeie m-as simti jignita, daca as vedea acea emisiune), Dan Diaconescu Direct (Doamne Fereste-audienta crescuta?De Ce?), Show-l pacatos a lui Capatos si cam atat imi vine in minte momentan.

Lui Badea ar trebui sa ii scad niste puncte deoarece e prea plin de el si a inceput sa devina un smecher. Din spusele lui, inteleg ca oricand poate porni un protest si ca poate bate pe oricine. Dar in rest e ok...imi place ca spune adevarul in fata. La emisiunea lui ma uit de cate ori am ocazia.

Filmele proaste si intrerupte de reclame enervante, proaste si ele la randul lor, chiar nu ma incanta.

De aceea, cand am timp liber prefer sa intru pe net, fie sa vorbesc pe messenger, fie sa vad un film sau sa ascult muzica, sa citesc un ziar online, sau poate sa mai scriu ceva pe nenorocitul asta de blog.

Televiziunea, incep sa cred ca e demodata, iar daca nu se schimba ceva, cred ca o sa piarda o mare parte din telespectatori.

Din punctul meu de vedere, calculatorul castiga detasat, iar televizorul, pierde, el nemaifiind decat o cutie veche pe care o pornesc din cand in cand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu