14 februarie 2009

Cel mai prost articol pe care l-am citit vreodata

Citind din cand in cand ziarul mai observ si mici greseli, sau superficialitati sau pur si simplu multe prostii. In acest articol se vede prostia in stare pura. Ma refer la acest articol : http://www.bzi.ro/Hotii-de-masini-angajati-la-primarie-VIDEO--Imagini-filmate-cu-camera-ascunsa--A43687.html , din ziarul Buna Ziua Iasi.
Articolul incepe cam asa: Primaria vinde masini hotilor. Afacerea este extrem de avantajoasa. Cu numai 280 lei, orice iesean isi poate alege o masina din baza Directiei de Servicii Publice Municipale (DSPM), din zona Baza 3, si, daca da dovada de stapanire de sine, poate pleca linistit la volanul autoturismului ochit.
Apoi continua:
E drept, pe langa stapanirea de sine, persoana care vrea sa-si traga masina de la primarie mai are nevoie doar de un act de identitate si cel mult o cheie potrivita.In urma cu doua zile, dupa orele amiezii, reporterii Buna Ziua Iasi au abandonat, pentru cateva minute, un Logan de culoare alba in zona Copou, langa Inspectoratul de Politie al Judetului. Platforma DSPM s-a apropiat ca un rechin atras de sange de masina lasata cu avariile aprinse. In doi timpi si trei miscari, masina a fost urcata pe platforma si dusa a fost. Dacia Logan a petrecut toata noaptea in baza DSPM, iar bateria s-a descarcat din cauza avariilor care au ramas aprinse.La orele diminetii, unul dintre reporterii BZI, care nu este proprietar al masinii, s-a prezentat la baza DSPM cu buletinul in mana si cu banii, 280 lei, in cealalta mana. O functionara a completat un formular, o chitanta si o factura si treaba a fost aranjata. Pana si un televizor ar fi mai greu de cumparat. Un alt angajat al DSPM a deschis lacatul tarcului in care fusese inchis Loganul. Vlaguita de avariile care s-au aprins si s-au stins toata noaptea, masina a refuzat sa porneasca. Nici o problema! Amabil, angajatul DSPM s-a oferit voluntar si a impins masina pana dincolo de poarta DSPM din Baza 3. Dupa ce nimeni nu a mai fost atent, reporterii BZI au preluat masina si, cu doua cabluri alimentate de la alta masina, au pornit motorul Loganului eliberat. Rasuflam usurati. La baza DSPM nu exista nici macar un sistem de supraveghere video.Dupa cateva ore, adevaratul proprietar al masinii se prezinta la biroul DSPM din Baza 3. O alta functionara, aceeasi relaxare. Cu actele masinii in mana, reporterul BZI incearca sa o convinga pe functionara DSPM sa-i inapoieze autoturismul. Raspunsul vine ca un trasnet. "La noi vin atatia si, fiind aglomerat, vor sa-si ia masina cat mai repede", s-a scuzat aceasta. Urmeaza clipe de cosmar, cu emotii profunde si transpiratie rece. Politia este alarmata. Hotul este dat in urmarire. Totusi, functionara nu poate oferi explicatii pertinente. "O omisiune", spune femeia. Mai lucid, un coleg al sau, tot angajat al DSPM, recunoaste ca fapta este destul de grava. "O omisiune de 600 milioane lei", spune acesta. In cele din urma, reporterul BZI, proprietar al masinii, linisteste spiritele. "Nu a fost decat un material de presa. De aici poate fura oricine!".Finalul apartine primariei: "Umblati cu tot felul de prostii!" sursa: Bzi
Acum as vrea sa mai adaug eu:
Mai, Catalin Boacna (n.r. autorul articolului) nu doare prostia? Cum e sa fii prost?
Din toate lucrurile corupte si hotiile din Iasi, tu te ocupi de mizeria asta? Ai vazut ce comentarii sunt pentru articolul ala? Esti prost rau de tot, fara suparare acum. Iar Loganul ala a tau (sau a cui o fi), costa 600milioane? Inseamna ca acel coleg nu era tocmai lucid. Ce Logan e ala? Cred ca te-au pacalit si aia de la reprezentanta Dacia (daca ai dat atat pe el). Trebuie sa ai grija. Te vad astia mai prost si profita de tine.
Nu ai rezolvat nimic cu articolul ala,decat sa dai afara niste oameni, si sa iti furi propria masina. Inselaciune se cheama, sau abuz de incredere cum doresti, dar ideea e ca tot hot esti. Asa poti merge oriunde sa furi. De fapt ce naiba...fura orice masina (ca in GTA). Poate vrei sa imi inscenezi si mie o mizerie din asta. Scrie si tu articole serioase.
Imi cer scuze pentru limbaj, dar chiar mi s-a parut un articol prost.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu