2 februarie 2009

Fotbalistul lu' Peste

In acest articol e vorba despre singurul fotbalist din Iasi mediatizat. Singurul care iese in evidenta. Pentru cei care nu-l cunosc am sa fac o scurta recapitulare, folosind minunea numita copy-paste, a articolelor in care el e personajul principal:

14-07-2007
Steaua a renuntat la Balba din cauza vietii extrasportive
Impresarul atacantului Ionut Balba, Ioan Salavastru, a dezvaluit, joi, pentru NewsIn, ca fotbalistul Ionut Balba a fost dorit la un moment dat de Steaua, dar fostul manager general Mihai Stoica a renuntat la el, din cauza problemelor din viata personala

09-10-2008
Fotbalistul Politehnicii Iasi, Ionut Balba, se va alege cu dosar penal dupa ce a condus sub influenta bauturilor alcoolice in noaptea de miercuri spre joi.
In luna februarie a anului 2007, Balba s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioada de trei luni, tot din cauza alcoolului, iar doua luni mai tarziu a fost surprins conducand desi nu avea acest drept.
Balba se afla in proces cu Politia Rutiera Iasi, dupa ce a fost acuzat in martie 2008 ca a intrat cu masina intr-un stalp, in incercarea de a se sustrage unui control al Politiei. al alcoolemiei de 1,1 la mie. În noaptea de 1 aprilie, maşina lui Ionuţ Bâlbă a fost urmărită în trafic de poliţiştii de la brigada rutieră, pentru că rula cu viteză foarte mare. Poliţiştii l-au urmărit prin centrul oraşului şi au găsit maşina oprită într-un stâlp, iar şoferul nu se mai afla la faţa locului,.
Cercetările efectuate ulterior au demonstrat că la volanul maşinii se afla Ionuţ Bâlbă şi nu un prieten al acestuia, aşa cum susţinea fotbalistul.

Pe langa eternele probleme cu Politia Rutiera, din cauza sofatului sub influenta alcoolului, Ionut Bilba a fost sanctionat contraventional si pentru ca s-a dovedit a fi un pieton galagios.
Incidentul s-a petrecut in noaptea de 27 noiembrie 2008, cand fotbalistul iesise la o plimbare prin centrul Iasiului, alaturi de sotia, Andreea, un coleg de echipa, fundasul Adrian Ilie si alti cativa prieteni.Grupul lui Bilba a atras imediat atentia unei patrule de politie, pentru ca tinerii, aflati evident sub influenta alcoolului, mergeau pe mijlocul strazii si „tulburau linistea publica prin strigate si larma", dupa cum avea sa constate procesul-verbal de contraventie.
Surse: Ziarul de Iasi , Mediafax

Intr-o tara normala, acest fotbalist obosit, fiind si un pericol public, ar fi demis de urgenta dintr-un club de fotbal deoarece i-ar strica reputatia (mai tineti minte faza cu Mutu si Chelsea). Nu e un secret ca Poli Iasi nu e cea mai buna echipa, ba chiar e una slaba. Poate lua oricand bataie, tinand mai mult de noroc daca iau sau nu bataie. Nu cred ca e absoluta nevoie de asemenea om la echipa reprezentativa a Iasului. Nici nu mai spun ca e platit si foarte bine, putandu-se observa usor dupa masinile pe care le detine. Ce naiba? Pateaza reputatia clubului de fotbal si al orasului Iasi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu