1 ianuarie 2009

Femeile sunt mai rele ca barbatii

Eu sunt de parere ca femeile sunt mai rele ca barbatii. Daca ati avut sau aveti o relatie, ati apucat sa cunoasteti o femeie/o fata sau mai multe, stiti foarte bine despre ce vorbesc.

Am 3 argumentente in favoarea acestei afirmatii:

1. Ati vazut cum se uita o femeie una la alta pe strada? Se analizeaza intre ele si se uita urat una la cealalta? Spre deosebire de cum se uita la un barbat: intr-o secunda au vazut tot ce era de vazut (barbatul se holbeaza de obicei la o femeie - in cazul in care arata bine). Femeile se uita urat una la cealalta deoarece sunt invidioase, si de asta precum spunea Chris Rock intr-un spectacol de-al lui, niciodata, nu o sa ajunga o femeie presedinte (in SUA), deoarece se urasc asa mult una pe cealalta incat nu ar vota o alta femeie.

2. Femeile manipuleaza barbatii. Da, am spus-o. Femeile ne pot manipula foarte usor. Barbatii fiind mai tot timpul "in calduri", femeile se folosesc de acest lucru, facandu-ne sa ne comportam cum vrem ele, asta in cazul in care vrei sa primesti "ceva". Si sunt mult mai multe exemple, in care, in familie, sotia e cocosul. Daca ati observat, atunci cand va certati, de cele mai multe ori ea castiga cearta, deoarece incepe sa planga si noi cedam.




3. Femeile pot insela cu mai multa usurinta. Un barbat, ca sa atraga o femeie, trebuie sa munceasca (asta in cazul in care nu e bogat, in cazul acesta totul se simplifica): trebuie sa cumpere flori, sa mearga la intalniri si practic sa o "vrajeasca" cu tot felul de lucruri. La femeie e simplu. Ea poate avea cam orice barbat, in cazul in care are un corp cat de cat acceptabil (daca esti grasa si neingrijita, slabe sanse), te duci pe strada, in discoteca, tramvai si-l alegi (bineinteles ca sunt situatii si situatii, dar e clar ca e mai usor pt femeie). Deoarece barbatul e un "pic" obsedat de sex, accepta usor, dar cel mai greu e sa-l pastrezi. S-au facut sondaje si s-a descoperit ca multi barbati cresc de fapt copilul altui barbat, deoarece femeia nu i-a spus ca nu e copilul lui .




As mai avea de adaugat ca femeile mai sunt si mai materialiste (nu toate, doar majoritatea) decat barbatii. Asta deoarece asa le invata parintii, mai precis, mama. Am vazut multe cazuri in care mama ii spunea fiicei sa nu se desparta de "X" deoarece are bani. Dorinta de a iesi din saracie, le-ar impinge sa stea cu unu pe care nu il iubeste, nu il place, doar pentru ca are bani. Argumente ar mai fi, dar cateodata trebuie sa stii cand sa te opresti.
Nu toate femeile sunt la fel, nu toate sunt asa cum le-am descris, sunt bineinteles si exceptii.
Probabil par cam misogin, dar asta e realitatea. Imi poate dovedi cineva contrariul?
O super reclama despre batalia dintre sexe:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu