2 iunie 2009

EBA sucks!

Deoarece multi o privesc ca pe o fetita, trebuie sa precizez ca ea e o femeie in toata firea. Are 29 de ani!!! Nu poti sa privesti un om la 29 de ani ca pe un copilas. Ca ar avea vocabularul unuia, asta e altceva.
Se pare ca la europarlamentare s-au bagat plozii marilor politicieni, drept dovada, ca un om cinstit si curat si mai ales fara pile, nu are nicio sansa nu numai in politica, dar si in viata.
Aceasta "fetita", uratica rau dupa parerea mea, fara prea multi neuroni si bineinteles fara cultura, vine cu tupeu. Si stiti ce? O sa fie votata! Nu neaparat de oamenii obisnuiti, ci de membrii de partid, adica de PDL. Pentru ca membrii de partid sunt constiinciosi si ei merg la vot, pe cand omul de rand, scarbit de ce vede, spune frumos ca nu se duce, pentru ca nu are ce vota. Are dreptate..dar pe asta se bazeaza nu numai EBA, dar si Vanghelie. El se asteapta sa castige alegerile prezidentiale candva odata. Si la cat de bine e organizat PSD-ul cu siguranta va si castiga. Bineinteles ca asta nu e deloc un lucru pozitiv, in caz ca nu ati inteles ideea din articol. Si vad o asemanare intre Vanghelie si EBA prin modul de votare, la tupeu si la capitolul gramatica, ca in rest, Vanghelie cred ca e mai descurcaret...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu