2 iunie 2009

Cel care il face pe sef sa rada...e un pupincurist

De ceva timp au aparut multe, dar multe reclame proaste atat la televizor cat si pe strada. Nici nu mai spun ca parca aud aceeasi voce feminina la majoritatea reclamelor creandu-mi impresia ca se repeta reclama.
Eu consider ca printre cele mai proaste reclame posibile le are Vodafone-ul. De fapt de mult timp scoate niste reclame foarte proaste. Nu e de mirare ca Orange are mai multi utilizatori. Neavand un pret bun si nici telefoane la super preturi, au recurs la vedete, nah mioritice ca sunt mai ieftine si ca spera sa atraga copiii folosindu-le.
Dar priviti un pic reclamele de mai jos, ce va spune?
Mie imi spune ca nu au nicio oferta, de exemplu, lasand la o parte melodia lui Smiley, care oricum nu imi place, el incearca sa evidentieze faptul ca stie exact cat are de platit. MEGAAVANTAJ! Stii cat ai de platit, banuiesc ca la telefon, va dati seama?
Iar in a doua reclama nu vad o legatura cu telefonia, de avantaje ce sa mai spun, ca saracu' baiat e oricum trimis la plimbare si in acest mod, Vodafone reuseste sa ma trimita si pe mine la alte firme de telefonie mobila.

Targetul Germanos?

Daca asta e targetul lor, prefer sa nu cumpar de acolo (oricum nu cumparam ca sunt scumpe).
Nu e o reclama proasta, e chiar amuzanta, dar jignitoare pentru viitorii clienti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu