11 mai 2009

Misoginul din mine

Misogin inseamna ca urasti femeile, adica toate. Dar daca urasti doar o parte din ele cum se numeste acel om?

Daca deschid televizorul si dau pe un post cu numele de Euforia Tv/Antena4 vad acolo 2 emisiuni care ies in evidenta: Shoppingul pasiunea mea si Inelul cu diamant.
Oricat de beat as fi nu mi-ar veni greu sa observ ditamai prostia din aceste emisiuni: invitate proaste, prezentatori si/sau juriu de aceeasi calitate. In acele momente (cand ma uit la acele emisiuni) ma gandesc daca sunt sau nu misogin... Daca e sa cred ca femeile sunt asa cum sunt prezentate in acele emisiuni cu siguranta as fi cel mai mare misogin cu putinta. Dar din fericire nu cred asta. Poate asa sunt vreo 98% din ele dar nu cred ca sunt toate la fel.
Copchilele proaste din Shoppingul pasiunea mea ma tem ca deja sunt modele pentru altele, incurajandu-le sa dea o multime de bani pe niste toale din mall chiar daca au un aspect ciudat si de mult ori nefiind deloc atragatoare pentru persoanele de sex opus, iar incurajarea prostitutiei (un pic mascata) in emisiunea Inelul cu diamant, dand idei de tot felul domnisoarelor dornice sa iasa din saracie. Sunt emisiuni pline de prost gust, niste exemple proaste cu oameni prosti. Niste fete care nu au niste gusturi dezvoltate si nici creierul suficient de dezvoltat de altfel cu siguranta vor lua notite in timp ce se uita la aceste emisiuni. Si eu am dat exemplu doar 2 emisiuni, ele fiind mult mai multe...

Revenind la misoginism trebuie sa va spun ca nu imi plac curvele. Si aici nu ma refer la alea care stau la marginea soselei si sunt pline de boli si acnee, ci ma refer la acele fete/femei care nu cauta altceva decat un barbat cu bani, ea nu primind bani pe ora ci in timp..contra unor prestatii mai mult actoricesti decat sexuale. Urasc acele femei care se culca cu unul pentru simplul fapt ca are masina de lux, de parca ar urma sa ii dea ei masina. Urasc acele femei care iti spun in fata ca te iubesc, iar pe la spate te vorbesc ca esti un sarantoc... si mai ales urasc acele femei care accepta tot felul de cacaturi din partea sotului, doar pentru ca el are bani. Pana la urma asta meritati.

De multe ori, singura persoana vinovata e chiar mama lor care nu le spune altceva decat: ".. sa gaseasca unul cu bani. Lasa iubirea ca asta vine in timp. Tu ia si te f..e cu el ca sa te placa."
Am fost mai demult martorul unei asemenea scene chiar pe strada, unde o tiganca ii spunea clar si raspicat fiicei sale : Ori la f...t, ori la cersit! Si daca mama, institutia suprema, persoana pe care o admiri, iti spune asa ceva, banuiesc ca nu ai de ales decat sa o asculti.

Mereu aud ca la noi sunt cele mai frumoase fete si sunt complet de acord, dar in ziua de azi, ca barbat, trebuie sa ai mare grija ce fata iti alegi, pentru ca daca la inceput o f..i tu, la sfarsit s-ar putea sa te f..a ea. In ziua de azi mai putin cu iubirea...

.....si imi cer scuze pentru limbaj!

2 comentarii:

  1. nu te numesti misogin,te numesti realist.98% din femeile din romania gandesc asa cum le-ai prezentat tu mai sus. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt întru-totul de acord. nu eşti misogin. şi asta o spune o fată. apreciez gândirea ta, dai dovadă de maturitate şi realism. desigur, sunt şi femei demne de aprecierea şi respectul bărbaţilor, dar acestea nu se găsesc la emisiuni de genul "inelul cu diamant", "shoppingul pasiunea mea" etc. înţeleg că ştii ce vrei. îţi doresc numai bine şi să găseşti ceea ce cauţi :)

    RăspundețiȘtergere