10 mai 2009

Blogmania si reclama la BMW

De cateva zile bune, newsiasi.ro, mai precis blogmania.ro, site-ul lui Iulian Micu s-a gandit sa scoata niste bani frumosi profitand de bloggeri. Ideea de baza era sa introduci scriptul lor, care nu era decat un link catre site-ul lor, prima oara a fost newsiasi, acum e blogmania, dar de ceva timp incoace, acel script face reclama la tradomotors, firma fiului parlamentarului Traian Dobre care a fost si este director Comat.
Doresc sa spun ca majoritatea din Iasi au BMW-uri second hand, deci nu sunt cumparate de noi, nu pentru ca nu ne-ar place sa avem cu totii unul nou ci pentru ca SUNT SCUMPE! Cu siguranta e criza acum si se vand si mai rar decat inainte, dar eu ca posesor de blog nu sunt interesat sa fac reclama la aceasta firma pentru ca nu am niciun profit de pe urma acestei actiuni!
Iar concursul, daca e sa ma intrebati pe mine, este penibil. Dati un BMW ca premiu daca tot e concurs, nu guest experience. Cu ce naiba ma ajuta aia?

3 comentarii:

  1. Salut.
    Ideea de baza de la BlogManiaIasi este ca blogurile inscrise beneficiaza de promovare pe newsiasi.ro.
    Ceea ce se intimpla si acum. Am impresia ca si blogul tau a avut articole preluate pe newsiasi.ro, in urma carora a ajuns si "blogul saptaminii".
    Acest lucru se intimpla si in continuare.
    www.blogmaniaiasi.ro a aparut din nevoia de sistematizare a blogurilor inscrise (peste 200). Acum, practic, blogurile inscrise beneficiaza de dubla promovare: pe newsiasi.ro si pe blogmaniaiasi.ro.
    Legat de bannerul inserat pe coduri, in prezent BlogManiaIasi.ro sustine concursul Trado Motors. Pina acum, BlogManiaIasi.ro sustinea newsiasi.ro.
    Sa stii ca si newsiasi.ro cistiga bani din reclame, inainte, in timpul si dupa acest concurs de la Trado Motors.
    Deci nu vad nicio diferenta daca bannerul respectiv are link catre blogmaniaiasi.ro (care urmareste sa se monetizeze in felul sau) sau catre newsiasi.ro (care urmareste sa se monetizeze, de asemenea).
    Daca te trezeai pe blogul tau cu un link direct catre Trado Motors sau alt site (si nu catre blogmaniaiasi.ro), aveai dreptate sa sustii ca ai fost indus in eroare.
    In prezent, cred ca nu :).

    RăspundețiȘtergere
  2. In prezent se pare ca nu..dar in trecut da. De cum a aparut am apasat bannerul si chiar era un link catre blogul celor de la tradomotors.
    Vad ca ai scos acum si duce inapoi catre blogmania. Oricum ar fi mult mai frumos sa pastrezi bannerul fara reclame (adica cum era inainte), ca nu e adsense.
    In rest nu am nimic cu reclamele de pe site-uri sau cu ce doresti sa sustii, e normal sa monetizezi...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost doar pentru citeva ore, in prima zi de afisare, datorita unei erori umane, remediata imediat.

    RăspundețiȘtergere