3 martie 2009

Devin oamenii din ce in ce mai prosti?

Cine s-a uitat la filmul "Idiocracy", a putut vedea o versiune amuzanta despre cum va fi in viitor. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut filmul, pentru ideea de baza care sustinea ca in viitor vom fi foarte prosti. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Pentru simplul fapt ca oamenii cu o inteligenta redusa fac mai multi copii fata de cei cu un IQ mai mare, iar cu timpul ii vor inlocui pe cei inteligenti. Nu ati vazut "Idiocracy"? Dati un click aici pentru trailer.
Si daca stau sa ma gandesc, e adevarat. Nu trebuie decat sa va uitati la familiile care nu au parte de o educatie. Cati copii au? Au foarte multi! Copiii lor pot deveni la randul lor prosti din 2 motive:1. Genele-sa mosteneasca de la parinti, prostia si 2. Sa nu aiba bani pentru o educatie corespunzatoare, urmand exemplul parintilor.
Daca esti cat de cat cu capul pe umeri, te gandesti: oare imi permit sa cresc un copil?Multi chiar asteptand o realizare profesionala, uita sa mai faca copii..pe cand cei idioti fac cu zecile. Sexul ca sexul..dar unele lucruri trebuiesc facute si cu cap.
Bineinteles nu pot sa nu observ si efectul televizorului asupra oamenilor. Ati observat ca se scade calitatea continutului pe zi ce trece? Parca emisiunile ce apar la tv, sau articolele din presa sunt special facute pentru oameni retardati. De multe ori observ si politicienii ca ne iau de prosti, dar asta e altceva..Sustin ideea ca televizorul indobitoceste!
De data asta am ramas fara o concluzie...ce as putea spune? Da..cred ca o sa fim idioti cu totii in viitor! Asta daca nu vine sfarsitul lumii in 2012 ...pardon, cred ca trebuia sa il pun pe asta:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu