22 ianuarie 2009

Cele mai sexy

De cate ori nu am auzit de topuri cu cele mai frumoase/sexy femei din lume?
Orice revista probabil are propriul top, sau topuri copiate de la alte reviste.
Am auzit la radio, de un top recent in care s-a stabilit ca Eva Mendes e cea mai frumoasa din lume. Pana aici totul e in regula. Dar dupa ce o vedeti, nu o sa mai spuneti ca este in regula.

Priviti-o!Ea este cea mai sexy femeie din lume, poate si din univers dupa unii:


Si din cate imi amintesc si ea a castigat titlu de cea mai frumoasa/sexy:

Si ea :



Probabil va intrebati?: "Si?"

Personal le vad urate. Cand cineva imi spune ca "astea" sunt frumoase, automat o percep ca pe o minciuna. Singurul lucru care le propulseaza in asemenea topuri e celebritatea si nicidecum frumusetea sau altceva. O armata de oameni lucreaza din greu ca ele sa capete aceasta imagine de diva sexy sau mai stiu eu ce. Sunt satul de asemenea mizerii din reviste. Ma si mir cum de se cumpara acele reviste cu fețe modificate in Photoshop. Tin minte, ca intr-un reportaj pe Antena 1, a aratat ca se pun si dinti cu ajutorul Photoshop-ului, nu numai se albesc. Eu sunt de parere ca ar trebui schimbate criteriile: Cea mai sexy/frumoasa femeie din lume ar trebui sa arate bine si nemachiata , iar celebritatea sa fie ceva facultativ. Daca ati iesit din casa sigur ati observat fete/femei mult mai frumoase decat cele prezentate.

Iar pentru final am pus o fotografie cu una dintre cele mai sexy si sexoase fiinte:

Pamela:

5 comentarii:

  1. Amin! Mi-a mers la suflet! Rar găsesc persoane aşa descuiate, care nu se lasă înşelate de industrie. Singura vedetă(din câte am vazut eu),care e o dulceaţă până şi nemachiată este Christina Aguillera(mai ales în perioada în care avea şi carne pe oase).Din fericire(O_o) există şi la noi astfel de specimene(frumuseţi false) şi "mama" lor e Andreea Raicu(d.p.m.d.v) care,pe lângă faptul că are o inteligenţă de Bimbo, faţa lasă mult de dorit,iar dacă nu-şi ataşa perechea de sâni era uşor de confundat cu un travestit.
    Şi lista poate continua...
    P.S: lucrez cu Photoshop; nu ai idee câte poţi "pune" pe lângă o pereche de dinţi.Obişnuiesc să editez fotografii ale fetelor "obişnuite" pentru a le face să arate precum vedetele din reviste.

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi încă ceva: :)) am observat un poll cu "O maşină scumpă compensează...?" dar are o singură variantă, ceea ce e cute...BUT IT'S WRONG! O maşină scumpă e OBLIGATORIE azi, deci eşti în urmă cu ştirile...Piţipoancele investesc mult în dânsele şi automat au şi pretenţii, cu cât investesc mai mult cu atât cresc şi pretenţiile.Trebuie să treci prin multe runde, dacă n-ai maşina ai picat din start, mai apoi -banii- trebuie să ai bani pt. fiecare weekend, dar MAI ALES când a văzut ea o fustiţă mişto în Mall, în secunda 2 să-ţi permiţi să i-o cumperi. Nu există "trec printr-o perioadă dificilă, iubita, inţelege-mă şi pe mine, aşteaptă doar o lună şi apoi va fii bine", pentru că a doua zi vei primi un mesaj din care vei afla că şi-a dat seama că nu eşti "iepuraşul" ei, că nu va potrivi
    ţi.
    Sau poate vrei o tipă care preferă să mergă la teatru decât la solar, preferă să discute despre politică şi/sau filosofie decât despre "gagicul ăla cu cur mişto", privitul prin geamul tramvaiului i se pare romantic, adoră mersul pe jos pentru că toamna îi dă un sentiment de nostalgie...s.a.m.d

    RăspundețiȘtergere
  3. Sondajul l-am pus doar de amuzament..dar ca idee eu as prefera o masina practica si fiabila nu una doar pentru ca e scumpa...platesc brandu' degeaba.
    Cat despre pitzipoance..nu am eu treaba cu ele..eu le resping si ele pe mine..deci totul e perfect..

    RăspundețiȘtergere
  4. angelina jolie d cnd este k bradd nu mai arata asa cum arata ea dc yo crd k angelina a fst cea mai frms femeie dn lume pt k merita

    RăspundețiȘtergere
  5. este ceea mai frumoasa si atragatoare si va fi pina la sfirsitul vietii sale o ador mult nu degeaba o aleso brad pit

    RăspundețiȘtergere