14 aprilie 2009

Nesimtire pe strada Lapusneanu

O strada uitata de autoritati, in centrul Iasului. Nimeni nu a renovat nimic, singurile mizerii care se petrec acolo sunt acele targuri de vechituri, care sincer, in afara de farfurii murdare nu vad nimic interesant acolo. Mai nou, a aparut si un weed shop pe strada aceasta. Parca trebuia sa devina centrul istoric al Iasului, din cate imi amintesc? Acum cu un weed shop sigur e centrul istoric. Felicitari autoritatilor si idiotilor care dau bani pe asemenea porcarii.


De fapt printre singurele lucruri care au succes se numara weed shopurile si mini casinourile de cartier. Ce as putea intelege din toate acestea? Ca orasul e plin cu jucatori si pseudo drogati?

4 comentarii:

  1. Nu stiam de treaba asta! Nu am mai trecut pe Lapusneanu de ceva timp. Iti dau dreptate in tot ceea ce ai zis, mi se pare o porcarie faza cu weed shopurile.
    Chiar am scris in blog despre primul weed shop aparut in Iasi(ala de pe Independentei) si sa vezi ce au sarit omuletii cu gura pe mine, ma rog, o parte din ei. Chiar mi s-a zis ca domle e chiar ok ideea cu magazinasele astea ca se reduce nr. de drogati veritabili sa vina sa-si ia de aici, produsele fiind mult mai fine.
    Sper totusi sa se faca in Iasi ceva cat mai repede...sa nu arate chiar deplorabil!

    RăspundețiȘtergere
  2. deci weed shopurile astea apar ca ciupercile dupa ploaie.tot ceea ce ar fi trebuit la noi in oras sa aiba iz cultural e imbacsit cu urbanisme infecte.

    RăspundețiȘtergere
  3. smoke weed every day.....lasati oamenii sa fumeze weed shop

    RăspundețiȘtergere
  4. e buna ideea dar acum au inceput toti draci si prostii sa consume in prostie si pe deasupra mai si combina cu bautura .DAca vreti sa fumati de le weed fumati in 2 3 pers si nu mai combinati cu bautura .Va salut adi

    RăspundețiȘtergere