28 august 2010

Un mic top cu pizzeriile si shawormeriile din orasul Iasi

Am intocmit un mic top cu pizzeriile si shawormeriile din Iasi, frecventate de mine vara aceasta. Am acordat cate o nota fiecarui local astfel: 10 este nota maxima, iar 1 fiind nota minima, luand in calcul gustul, calitatea ingredientelor, raportul pret-calitate, cantitatea si servirea. Din pacate, nu am reusit sa acord niciunui fas food nota 10.
Daca nu se regasesc pizzerii sau shawormerii mai bune in lista este datorita faptului ca nu le-am frecventat vara asta, dar sunteti bineveniti sa lasati comentarii cu localurile voastre preferate, eventual cu o nota in care sa luati in calcul calitatea, pretul, gustul etc.

Pizzerii:

Mamma Mia
Mamma Mia are momentan cea mai buna pizza (calitate-pret). E buna la gust, pretul este acceptabil, desi personalul nu este asa placut (dar pana la urma unde e), as reveni.
Nota: 7 din 10

Pizzeria Moara de Foc

Pizzeria Moara de Foc cred ca face cea mai banala pizza din oras, cu un salam ieftin. Personal, nu as mai veni a doua oara. Iar preturile de acolo sunt cam mari pentru calitatea ingredientelor.
Nota: 5 din 10

Pizzeria Domneasca e la fel ca Moara de Foc si ca Indiana Pizza: banala si scumpa pentru ce ingrediente are. Deci tot de nota 5.

Pizza Hut
Va sfatuiesc sa evitati Pizza Hut, care nu numai ca are pretul cam mare la pizza, dar nu este nici buna la gust. Aluatul pufos inseamna o pizza foarte mica, iar cel normal inseamna o pizza f subtire. Iar oferta lor cu meniul complet la 10 ron este doar o minciuna, neavand decat un singur ingredient si ala reprezentat prin 2 bucati de carne cu un gust ciudat (pe langa sos si cascaval)
Nota: 4 din 10

Rotiseria/Pizza Yes
Rotiseria/Pizza Yes are o mare problema: jegul. Local neingrijit, pizza sau mancarea in general ba vine arsa, ba cu ingrediente proaste..de zici ca bucatarul e un copil de 2 ani care se joaca. Pizza era buna aici inainte..dar acum nu..
Nota: 3 din 10


Shawormerii:

Mado
Mado din Iulius Mall Iasi are cea mai buna shaworma momentan, dupa parerea mea, chiar daca are ingrediente din Metro.
Nota: 8 din 10

Shaworma King
Shaworma King din Moldova Mall e acceptabila, dar este prea mica pentru pretul ala.
Nota: 7 din 10

!!!Orice ati face sa nu cumparati shaworma de la Prima Food. Am cumparat o singura data acum 1 luna de la Rapa Galbena, la lipie, si era rece (partial), cu muuult prea multe muraturi si chiar nu avea un gust bun. Singura parte buna as putea spune ca e cantitatea: era maricica, dar mai degraba prajeam eu niste cartofi si niste carne de pui.
Nota: 2 din 10

6 comentarii:

  1. asta nu e un top ... ma asteptam sa vad locurile ... Warda, Alila, Family, Class lipsesc ... nu prea ai umblat in multe locuri vara asta ... parerea mea e ca doar vrei sa faci niste critici si nu gaseai modul cel mai potrivit :) parerea mea !

    RăspundețiȘtergere
  2. Intradevar nu am fost in prea multe locuri, fie ca nu imi plac, fie ca nu am avut timp/bani etc. Warda - e prea mic si nu poti manca acolo, iar gustul shawormei nu ma da pe spate (desi toti spun ca e grozav)- iar patronul desi e amabil,incearca sa iti spuna frumos sa te cari ca e prea mic locul. Alila nu e deloc in drumul meu si nu merg pana acolo special pentru o pizza pe care o pot lua din zone mai apropiate, Family are o pizza banala, cat despre Class nu am auzit in viata mea...Si nu e tocmai un top e.. "un mic top" bineinteles avand critici :D Esti binevenit sa iti dai si tu cu parerea despre pizzerii/shawormerii - nu strica niciodata alte pareri

    RăspundețiȘtergere
  3. Am criticat si in trecut unele pizzerii: http://myiasi.blogspot.com/2008/12/pizza-devine-din-ce-in-ce-mai-mica.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Bag de seama ca a fost platit topul.
    Nu are cum Mamma Mia sa fie cu nota cea mai mare.
    La Mamma Mia servirea e intarziata, comanda dureaza cam 30 de minute daca nu mai bine, nota ti se aduce dar nu ti se mai ia ... iar produsele sunt uleioase si fara gust!

    RăspundețiȘtergere
  5. Din pacate nu a fost platit topul. Intradevar pizza de la Mamma Mia nu e cea mai buna, iar pentru acest motiv i-am dat nota 7. Spuneti-mi unde credeti ca este cea mai buna pizza din oras, la un pret acceptabil, ma duc, o cumpar si ii acord o nota, fara nicio problema. Nici mie nu imi plac angajatii de la Mamma Mia si uleiul excesiv, dar gust are.

    RăspundețiȘtergere
  6. Incearca Pizzeria Domneasca, langa palat spre Podul Ros pe partea dreapta.

    RăspundețiȘtergere