16 martie 2010

Stirile Pro TV

Poate titlul de Stirile Pro Tv nu e asa potrivit..m-am gandit mai mult si cred ca ar merge titlul de Esca Show...adica cum a fost Teo Show..dar cu lucruri reale. Spun Esca Show deoarece e printre putinele emisiuni ce imbina moartea tragica a sute de oameni cu Valea Prahovei, targuri, expozitii si tot felul de reclame care mai de care. Ceea ce e ok..pana la urma e vorba de audienta si de facut bani.


Bine..trebuie sa recunosc ca nu imi place Esca deloc...are o coafura invechita, e grasa si o pupa prea mult lumea in fund, ea crezand de acum ca e buricul pamantului..si mi-a displacut si mai mult atunci cand a spus intr-o emisiune Apropo Tv ca ea nu manca Eugenii deoarece parintii i-au spus ca e pentru oameni saraci. Ceea ce m-a ajutat sa imi fac o imagine destul de buna..



Un alt aspect interesant la Stirile Pro Tv e cum isi fac unii imagine..si aici ma refer la doctorii care cheama imediat reporterii. Si ii stim cu totii care sunt...sunt la granita intre: ingeri salvatori si nemernici egoisti care isi fac imagine cu necazurile altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu