19 iulie 2011

Freida Vet mi-a omorat cainele

Se intampla cateodata sa ai o urgenta, companionul tau se poate imbolnavi, rani sau poate avea complicatii post-operatorii. In aceste cazuri este bine sa apelezi cat mai repede la un cabinet veterinar. Asta am facut eu. Am fost pe la toate cabinetele. Toate erau inchise fiind prea dimineata (ora 07:30). Am fost si la Universitatea de Medicina Veterinara din Copou (la policlina/spital sau ce au ei acolo pentru animale), dar bineinteles, era inchisa. Tot din vina lor ajunsesem sa caut ca disperatul un cabinet, deoarece imi operasera cu o saptamana inainte cainele dar, datorita unor incompetenti, operatia nu a avut rezultatul scontat si au aparut complicatii.
Intr-un sfarsit, am gasit cabinetul Freida Vet care oferea servicii ambulatorii pentru animale. Personal nu ma interesa ambulanta ci sa deschida blestematul lor de cabinet. Un individ nerespectuos (cel mai probabil un doctor veterinar) a raspuns la telefon spunand ca ambulanta este doar pentru clienti. Apoi i-am spus ca platesc, deoarece pe site scrie ca persoanele din afara bazei de date platesc 100 RON pentru a beneficia de aceste servicii. Dupa cateva minute de discutii, nu am reusit sa il conving sa vina, ba chiar a inceput sa ma jigneasca. Dupa ce am inchis telefonul, m-a sunat el pentru a ma jigni din nou. Si asa am ramas cu cainele care sangera abundent prin casa, uimit ca nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute. Nu sunt doctor, nu puteam face mare lucru, el avand nevoie de ingrijiri medicale...Bineinteles ca in acea dimineata cainele a murit. Era un caine frumos si inteligent de 11 ani la care tineam foarte mult. Initial am vrut sa dau in judecata Freida Vet, dar m-am gandit ca nu merita atata atentie. In schimb, am sa va avertizez sa nu mergeti la acel cabinet deoarece nu sunt seriosi, jignesc clientii si in caz de urgenta isi bat joc de animalele dumneavoastra.
Nu am cuvinte despre situatia cabinetelor particulare din Iasi: sunt prost echipate, doctorii sunt slab pregatiti, unele tarife sunt de-a dreptul exagerate, iar cand e vorba de urgente nu gasesti pe nimeni in Iasi care sa ofere acest serviciu, semn ca orasul e slab dezvoltat economic si are dimensiuni reduse.
In concluzie, daca aveti o urgenta inafara programului de lucru, ati incurcat-o!





 







UPDATE: Au renuntat in sfarsit la serviciile pe care oricum nu le furnizau si anume la Urgentele din afara programului.

22 de comentarii:

  1. Off, îmi pare rău să aud asta. Și eu am câine și înțeleg pierderea...
    De freida nici nu am auzit până acum... Eu am mers o dată la Stecyk, care cică a fost primul veterinar din Iași. Tipul are clientela formată, iar în momentul în care ajungi acolo cu câinele în brațe și cerând ajutorul, te stoarce întâi de bani, e bădăran, dar totuși la momentul respectiv a fost singurul doctor care mi-a pus diagnostic la câine și care mi l-a vindecat. Nu am mai apelat la el din cauza comportamentului, și din cauza prețurilor ridicol de mari.

    În schimb, am găsit ProVetul. Este pe Smârdan, sunt niște doctori tare amabili și care-și fac bine treaba... Asta așa, poate ai nevoie pe viitor de un pont. Și eu am căutat mult până să găsesc un cabinet care să mă mulțumească și unde să pot merge cu încredere... oricând.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Evitati UNIVET Iasi - dr. Boghean Dragos -
      Am apelat la serviciile doctorului Boghean pentru efectuarea unei operatii cainelui Sasha, un caucazian de 7 ani suferind de osteoartrita la genunchi. Sasha, a fost programat pentru o interventie la clinica Marti orele 10. La ora 10.30 a intrat in sala de operatie. Era estimat ca operatia sa dureze 2-3 ore. Pana la orele 16 nu am fost contactati de dr. Bogheanu. Am revenit telefonic la clinica si ni s-a comunicat ca Sasha este in procedura de resuscitare(in conditiile in care operatia, daca ar fi decurs normal, ar fi fost finalizata la ora 1.30 cel tarziu). Am fost pusi in imposibilitatea de a efectua necropsia si de a stabili cauza decesului(trecuse mai mult de 2 ore de la deces), apreciez ca asta a fost si intentia dr. Boghean, in vederea ascunderii oricarei dovezi incriminatorii la adresa dumnealui.
      Ajunsi la clinica, singura grija exprimata de dr. Boghean a fost achitarea placutelor introduse in picior....

      Ștergere
  2. Probabil k dvs dati dovada de modestie atunci cand afirmati k nu va pricepeti la acest domeniu de activitate din moment ce va permiteti sa ii bagati pe toti medicii veterinari din Iasi in aceeasi oala! E ca si cum am spune ca toti iesenii sunt prosti pt k ii tot voteaza pe Nichita si pe Simirad de atatia ani in conditiile in care orasul\judetul arata asa cum se vede! Intamplarea face k eu sa fiu tot medic veterinar si va asigur k dotarea unui cabinet la standardele pe care vi le imaginati dvs nu este posibila in conditiile in care tarifele pentru SERVICIILE MEDICALE prestate nu pot fi pe masura! Si in final vreau sa va mai intreb daca ati apelat in ultima vreme la serviciile vreunui instalator, mester etc. pt k eu am facut lucrul asta si am fost uimit sa constat k avem tarife comparabile ca ora de manopera!!! Si nu cred k e cazul! Imi pare rau pt pierderea dvs! O zi buna !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. fara nici o suparare dar mai toti detinatorii de animale ne confruntam cu problema asta. intrati pe site-uri de iubitori de animale si va convingeti de numarul lor. din pacate medicina de urgenta pentru animale lipseste din iasi cu desavarsire. suntem prea multi care nu ne-am putut ajuta prietenii din cauza ca NU RASPUND LA TELEFON cei care pretind ca asigura urgente. pacat! si nu e vorba de tarife prea mari aici ci de faptul ca nu ai cui da toti banii care ti s-ar cere daca ti s-ar raspunde la telefon. trist domnule veterinar, dar adevarat. am renuntat la a merge la freidavet din acelasi motiv spinos: URGENTELE

      Ștergere
  3. Un medic veterinar este prea prost platit pentru o slujba asa grea...

    RăspundețiȘtergere
  4. Un medic veterinar ar trebui mai intai de toate sa iubesca animalele. 85 % dintre noi, suntem prost platiti, dar cei buni isi fac meseria responsabil si chiar pun suflet in ceea ce fac.
    Eu pot spune ca am muncit cu aceesi energie si ptr un salar prost si pentru un salar bun. De ce ? Ptr ca atunci cand imi fac treaba nu ma gandesc la bani, fac parte dintr-o echipa si nu vreau sa dezamagesc, suntem prinsi intr-un lant si dezinteresul tau sigur afecteaza munca fiecarui membru din echipa ta. Cel ce se gandeste numai la renumerare nu va lucra mai bine nici pentru un salariu ffff bun, pentru ca nu stie ce inseamna satisfactia lucrului bine facut, are intotdeuna la indemana scuza aceasta "oricum nu suntem bine platiti".
    Daca un medic pune probema asa ar fi bine sa se retraga si sa faca orice altceva. E clar ca nu are chemare.
    Am avut nevoie sa mergem la un cabinet veterinar si din nefericire am mers la FREIDAVET, la d-nul si d-na Amitiloaiei.
    Cand mergem la veterinar, ne punem toata speranta in acel medic. In cazul nostru, le-am urmat instructiunile, am veghiat langa animalul iubit, am suferit alaturi de el, nu am dormit pentru ca el n-a dormit. A murit doar la cateva ore dupa ce ni s-a repetat a treia oara ca este vindecabil. Chiar daca in ultimele trei zile fusesem de 4 ori la ei ne-a repetat ca durerile sunt normale si cu tratamentul prescris se va face bine. Trebuie sa avem rabdare. N-a fost asa ptr ca in urma unei perfuzii a facut blocaj renal. Nu, nu s-au gandit la asta, nici dupa ce a murit n-au pus nici o intrebare. Cu siguranta D-nul Amitiloaiei nu stia ce sa intrebe si nici nu-l interesa. Am ajuns la concluzia aceasta dupa ce am vorbit cu o prietena, care mi-a spus fara ezitare ca a facut un blocaj renal. Nu, ea nu este veterinar, dar iubeste animalele si a inteles ce s-a intamplat. Va spun cu toata sinceritatea chiar nu-i recomand, sunt sigura ca sunt printre ei doctori care-si cunosc meseria si acei doctori cand sunt depasiti de situatie te trimit la un doctor care stapaneste acel domeniu. Neavizatii, vor incerca sa trateze orice animal, iar daca moare este doar un alt animal. Acum suferim dar avem datoria sa tragem un semnal de alrma: NU FREIDAVET!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. din pacate si eu am avut probleme cu ei. au vorbit urat cu mine si ce urat trataeaza animalele..de parca ar fi lucrat gratis, l-a apucat pe bietul meu caine de parca erau hingheri si trebuia dus la un adapost. nota 0 pentru serviciile lor, deasemanea nu recomand. imi pare rau ca nu au vrut sa iti trateze cainele...nesimtiti

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt Dr.Veterinar in IASI de multi ani , imi pare rau pentru pierderea suferita , inainte sa mergeti la un cabinet mai consultati si internetul sau intrebati la alti posesori de animale de companie .
    Da stiu ca acest " tanar " Dr. Bogdan Amititeloaie , ne umileste meseria , nu sunt strain de cazurile nereusite ale acestuia si de preturile " exagerate " .
    Daca vreti sa faceti reclamatie NU ESTE PREA TARZIU NICIODATA , pentru malpraxis la (DSVSA)IASI .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De curiozitate verificati-i si pe cei 2 vraci veterinari pe numele lor dr. Eusebiu Viorel-Sindilar si dr. Pasca Sorin. Este plin internetul de plangeri pe numele lor. Isi bat joc de animale si implicit de clienti. "Cabinetul lor faimos se numeste Primvet si este situat pe strada Sararie in Iasi.

      Ps: Macar Amititeloaie nu se ascunde in spatele titlului de cadru didactic universitar asa cum mai cei doi.

      Iata si un caz concret:

      http://www.animale.ro/forum/showthread.php?82267-Sindilar-Eusebiu-veterinar-Incompetent-si-Fara-Scrupule

      Ștergere
    2. Cei mai slabi doctori vet.din Iasi, concluzie la care am ajuns in urma experientei proprii : sindrilar de pe Sararie(nu merita sa le scriu numele cu majuscula, fiind niste nimeni in drum, niste hoti), amititeloaie din Pacurari ,dar de departe cel mai hot- obreja din Primaverii.Daca va iubiti prietenii necuvantatori, va rog , nu i dati pe mana acestor hiene!

      Ștergere
    3. Sunt fosta sotie a vraciului Sindilar si principalul sponsor la deschiderea acestei cocine cu locatia initiala pe Independentei...Pasca si Sindilar sunt doi macelari care faceau operatii pe abdomen deschis cu sedativ inloc de anestezie...animalele erau intr-o durere groaznica pe toata perioada macelului...sterilizarea era de domeniul SF-ului pentru acesti macelari...Ex: suruburi de la o placuta de fractura a unui catel scoase cu patentul din trusa de scule plin de rugina...Daca acesti doi macelari care recent m-au amenintat pentru comentariile mele au ceva de comentat astept cu placere sa ne intalnim in instanta...Aveti grija de animalele d-voastra

      Ștergere
  7. Despre ProVet dacă-s tot așa „meseriași” ca acum vreo 8 ani cînd m-am dus la ei cu o pisicuță în călduri (da, eram începător, nu știam cum se manifestă căldurile :) ) și eu au început să-i facă injecții pentru cistită...

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi pare rau de ceea ce s-a intamplat...se pare ca unii scriu anumite lucruri pe site-uri doar ca sa para ca au asa de mult de lucru :|

    RăspundețiȘtergere
  9. Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie cu Freida Vet,am avut un caine care a murit cu zile in primul rand din cauza delasarii mele si in al doilea din cauza dr. Amititeloaie Bogdan,cu stilul lui de "lasa-ma sa te las".

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am o pisicuta si de 3 zile merg cu ea la FREIDAVET...dr mi a zis mai intai ca pisica e in calduri,pe urma ca are amigdalita,pe urma i au facut un no spa ca e posibil sa aiba niste crampe abdominale,pt ca mieuna la pipait pe burtica...precizez ca pisica mea era moale si nu se misca inca din prima zi de tratatment,cand dr a zis ca are calduri,desi stiu ca altfel se manifesta caldurile...acum pisica mea zace pe pat ,abia se mai misca fara sa stiu ce are si nici un dr din cei care zic ca se deplaseaza la domiciliu nu ma baga in seama fiind duminica...

    RăspundețiȘtergere
  11. Îmi pare rau sa citesc cele întâmplate cu cățelul dvs, totodata as vrea sa spun iubitorilor de animale sa se ferească de cei de la PRO VET, cățelul meu de la un banal vaccin la 2 ani, i s a umflat zona, apoi s a infectat si a trebuit operat, iar cei de la pro Vet au spus doar ca nu au mai pățit asa ceva si ca este de vina cățelul meu ca a facut o asa reacție neașteptata si nemaiîntâlnită, ca sa nu mai zic ca nici nu sterilizează instrumentele, acul, seringa sau termometru, Rușine domnule doctor ovidiu lazar pentru diploma nemeritata

    RăspundețiȘtergere
  12. Ma ingrozesc ce pot citi pe aici. Toate animalele mele le-am tratat cu succes la Teovet la dna dr. Hritcu. De ce nu mergeti acolo?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pentru ca este de o incompetenta crasa "dna doctor" .. trateaza cancerul cu injectii cu albastru de metilen iar pisica cu tumora hepatica este "gestanta" .. va tin pumnii daca mergeti acolo!

      Ștergere
    2. Subscriu! Am fost cu catelul meu la dna Hritcu... s-a comportat execrabil !!! Desi câinele meu avea mari dureri si trebuia mânuita cu blandete pentru a nu accentua durerile, dna Hritcu o trata ca pe un sac de cartofi. Nu mai calc pe acolo!

      Ștergere
    3. Subscriu! Am fost cu catelul meu la dna Hritcu... s-a comportat execrabil !!! Desi câinele meu avea mari dureri si trebuia mânuita cu blandete pentru a nu accentua durerile, dna Hritcu o trata ca pe un sac de cartofi. Nu mai calc pe acolo!

      Ștergere
  13. Nici eu nu am o parere prea buna despre freida. A trebuit sa imi sterilizez femela care era in calduri iar eu eram in plina sesiune. M-am dus la cabinet si domnul amitiloaie I-am zis ca nu pot dormi si ca am examene. Vazandu-ma disperata, mi-a cerut 200 de lei pentru sterilizare. Ulterior am aflat ca pentru a steriliza o femela costa 150 de lei:)

    RăspundețiȘtergere