25 iunie 2010

Fotografii si tablouri cu orasul Iasi

Precum bine stiti am realizat un album foto cu orasul Iasi timp de 1 an, iar acum am venit cu alta idee pentru toti cei care iubesc Iasul:
Tablouri fotografice pe material textil (panza din bumbac tratat).
Rezultatul este un tablou de inalta calitate ideal pentru acasa, restaurante de lux, baruri, hoteluri, pensiuni etc.
Fotografiile sunt de cea mai buna calitate, modificate special pentru acest format (culori mai puternice, rezolutie mai mare -18MP, etc) .
Materialul textil pe care este printat este foarte rezistent putand chiar fi si udat fara sa existe nici cea mai mica problema si are textura precum un tablou adevarat (foto).

( lumina respectiva e blitz-ul reflectat de la aparatul foto )

La cerere fotografiile se pot modifica conform locatiei dvs, precum: Daca in camera/spatiul dvs. este predominanta culoarea galbena, putem modifica fotografiile sa se potriveasca perfecta cu acel spatiu.
Se pot realiza diferite dimensiuni (A3. A2,A1 etc) inclusiv formate foarte mari. Ramele pot fi de diferite culori.
Ajungem, desigur, si la principala problema: pretul. Un pret estimativ pentru un tablou de dimensiunea A3, cu sasiu, rama cred ca ar ajunge intre 60-90RON (in functie de rama).
Momentan doresc sa vad daca am cereri si in functie de acest lucru voi continua, eventual sa fac un site si sa il promovez mai departe.
Pentru detalii puteti vizita: http://www.facebook.com/fromiasi , sa dati un add la ID-ul de Messenger cubeadvertising sau sa ma contactati la adresa de e-mail: fromiasi @ cubeadvertising.ro 
De asemenea, astept pareri si propuneri din partea voastra fie prin intermediul comentariilor fie prin facebook, e-mail etc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu