23 iulie 2009

Meciuri cu scandal

In ultimul timp nu exista meci de fotbal fara scandal. Doar nu credeti ca e totul intamplator?

Sunt foarte multe posturi tv de sport in Romania, poate mult prea multe intr-o tara care nu investeste prea mult in sport si care nu are cine stie ce performante.

Chiar daca nu le prind pe toate va pot spune de care am auzit: tvsport, telesport, gsp, sportklub, digisport, la care se adauga si eurosport care e tradus in romana. De toate stirile sportive, de nelipsit in orele de maxima audienta, sau de zecile de ziare si site-uri care traiesc de pe urma "sportului", ce sa mai spun?

E o intreaga industrie care culmea, multi s-au plictisit sau urmeaza sa se plictiseasca de ea. Dar stai ca au gasit o solutie! Scandalurile! Daca scandalurile atrag audienta, ce ar fi bage si inaintea fiecarui meci cate un scandal?

Eu, personal, m-am plictisit si de scandalurile lor, dar apoi de meciurile lor. Nu ma intereseaza din 2 motive: nu castig niciun ban daca ma uit la un meci si faptul ca ei sunt profesionisti in fuga dupa balon si tot reusesc sa greseasca si sa piarda, ma fac sa imi pierd de tot interesul pentru meci. Trebuie sa recunosc ca, daca fotbalul romanesc avea ceva performante imi trezea interesul, curiozitatea.

Revenind la scandaluri, va dati seama ca majoritatea sunt facute in mod intetionat, deoarece scandalurie atrag interes. Cat despre suporterii rebeli, sa fim seriosi. Din cate stiu eu, suporterii aia infocati sunt platiti de catre club, inclusiv deplasarile le sunt platite. Ei exista pe stadion pentru a intari acel spirit de turma. Daca 50-100 de oameni sunt extrem de pasionati de meci pe un stadion, ceilalti au tendinta sa imite..aa da.. si bineinteles sa "incurajeze" jucatorii profesionisti de fotbal.

Stirile despre fotbal sunt pline de scandaluri, reportaje "mondene" si afli tot ce nu te intereseaza. Cand eram mic nu ma uitam la stirile sportive, pe motiv ca nu ma interesau scorurile. Acum nici macar scoruri nu mai sunt ci gagici si scandaluri. Ce ar fi sa va gasiti voi altceva de facut? Lasati reportajele extrem, dar extrem de idioate bazate in general doar pe vorbele lui Becali, si apucati-va de ceva serios, pentru ca alea nu sunt stiri sportive, ci stiri idioate.



Cat despre suporteri, va puteti injunghia, **te pe la spate...mie de ce mi-ar pasa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu