29 decembrie 2008

Pizza devine din ce in ce mai mica...

Ce faci cand ti-e pofta de pizza? Cauti o pizzerie! Cauti pizzeria cu cea mai buna si adevarata pizza! Crezi ca o gasesti?
O pizza mai buna am gasit la pizzeria Yes. Nu intram niciodata in localul respectiv, deoarece mi se parea si probabil este insalubru, dar am fost convins de un coleg. Era mare, si ieftina...7 lei!? Dupa vreo luna s-a facut 15 lei, dar asta e deja o alta poveste. Conform unor comentarii de pe internet vine foarte greu comanda si trebuie sa te feresti de patron ca e cam violent.
Evident, am renuntat si am cautat ceva asemanator in alta parte.
Despre Mamma Mia aveam o parere buna..dar constat ca pe masura ce se umple localul se micsoreaza pizza, se subtiaza aluatul si se mareste pretul. Ultima oara am crezut ca imi da o clatita.
La Mado am gustat cea mai proasta pizza posibila. Ingredientele si asa putine erau aproape uscate iar gustul era absolut oribil. Atunci am inteles de ce shaworma e cam singurul produs care se vinde la Mado.
Magic Pizza..ce sa zic..nu ma da gata pizza lor, nici dimensiunea..si nici la pret nu e prea convenabila.
Dar uitasem de Diavolo...extrem de scump...si nici nu e asa grozava pizza .... Dar cand lumea cumpara...afacerea merge inainte.

10 comentarii:

  1. Pai nu stii unde sa cauti pizza buna, cauti unde e cel ami ieftin si unde ecel ami fetin nu e cel mai bun. Incera la pizza hut, la piza pazzo incearca la magic garde poe copou si ai a manaci o pizza foart buna

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu aveam o parere buna despre Mamma mia pana cand au scumpit pizza si -culmea- s-a micsorat diametrul. Acum, desi mi-e pofta de pizza, nu mai intru la ei in urmatorii cativa ani dintr-un motiv foarte simplu - nu-mi place sa fiu tras in piept.

    @Bogdan - stii un loc in care sa fie si pretul accesibil? Poate tie iti convine sa dai 30 RON pe o pizza cu care nici nu te saturi, dar sunt multi care au fund la buzunare.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai putea sa incerci La Pergola fac o pizza care respecta reteta originala

    imi mai place Giro din Alexandru, nu e pizzerie propriu-zisa e un fast-food + livrare la domiciliu sub sigla pur si simplu

    problema cu multe pizzerii din Iasi este ca merg dupa principiul celebrului Mops "prostului sa ii pui in fata o turta si o bere"

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mananc pizza in Alexandru, la vesnica mea terasa de suflet: RITA.
    Mai era prin pacurari smile, dar s-au cam golanit.

    RăspundețiȘtergere
  5. La moara de foc in pacurari e buna pizza

    RăspundețiȘtergere
  6. Cea mai buna pizza e la Cucina Casalinga in spate la Moldova Mall, iar o varianta asemanatoare e la Il capricio, la restaurant Cotnari - variantele sunt valabile pentru cei ce prefera pizza cu adevarat italiana...putin aluat si ingrediente de calitate. In plus comanda se face foarte rapid, iar cei de la Cotnari au si cuptor cu lemne.

    RăspundețiȘtergere
  7. pizza cu adevarat buna gasesti doar la pergola unde e tovarasul giovanni(fostul meu coleg),pe noi ne-a invatat massimo(bucatar si pizzer adus din italia).sper ca anul asta daca reusesc sa merg in iasi sa trec pe la amico mio giovanni sa mananc o pèizza facuta de el.

    RăspundețiȘtergere
  8. la mama mia e cea mai mica pizza si cea mai scumpa, asta pe langa ca e f proasta.Am platit 15ron pe o pizza regular care de fapt trebuia sa fie large.le-am dat-o inapoi sa si-o manace ei.
    niste magari.
    eu nu mai mannc la ei in viata mea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. taceti acolo ca la mamma mia pizza e grozava iar pretul e f accesibil!

      Ștergere
  9. desi pe site ul acestei pizzerii -Pizza Smile-se vorbeste despre respectul pe care il arata clientilor acest lucru nu este adevarat. Am comandat o pizza la domiciliu si intrucat cabanosul avea un gust de produs expirat am mers la restaurant sa o restitui. Mi am primit banii inapoi. Problema a fost cu privire la modul in care am fost tratata de catre patronul acestui restaurant (o persoana cu un lant de aur la gat, foarte gros şi care s-a comportat ca atare din pacate), care mi s/a adresat cu un ton ridicat spunandu/mi "să las vrăjeala că e sătul de persoane ca mine şi dacă nu mi convine să nu mai comand de acolo". Iar cand i am solicitat sa ma trateze cu respect a continuat sa foloseasca un limbaj neadecvat si m a scos afară din restaurant/ pizzerie. Din pacate societatea e plina de astfel de parveniti, care nu au nici macar cei 7 ani de acasa ce sa mai spun de studii

    RăspundețiȘtergere