8 februarie 2009

Interlopii si Nichita (remember)

Fiecare oras are interlopii lui. Fie ca sunt tigani, romani exista. Multi dintre ei nu o sa fie arestati niciodata, datorita faptului ca sunt protejati de politie, de judecatori si de anumite institutii. Concluzia e ca dau spaga si au pile.
Un exemplu:
Va ma amintiti de aceasta fotografie?
Eu nu am sa o uit niciodata, indiferent cat timp ar trece.A fost facuta in primavara anului 2007, daca nu ma insel, la tribuna oficiala, locul unde mai marii Iasului, impreuna cu iubitul nostru primar Gheorghe Nichita, reales, admira meciurile.
Baietii din imagine fac parte din clanul Cordunenilor, fosti luptatori, si ce credeti ca sunt?Da, interlopi. Nichita si cu interlopii tot timpul s-au inteles bine, era si normal sa vada un meci impreuna. Aceasta imagine m-a impresionat si mi-a deschis ochii. Pacat ca nu se vede Nichita, care e in opusa a tribunei. (sursa: Ziarul de Iasi )

Din moment ce au ajuns acolo, va dati seama ca au relatii peste tot. Chiar daca va rupe o mana, un nas, va sparge locuinta, va cere taxa de protectie sau o obliga pe fiica dvs. sa se prostitueze, ei tot nu o sa pateasca nimic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu