19 iulie 2011

Freida Vet mi-a omorat cainele

Se intampla cateodata sa ai o urgenta, companionul tau se poate imbolnavi, rani sau poate avea complicatii post-operatorii. In aceste cazuri este bine sa apelezi cat mai repede la un cabinet veterinar. Asta am facut eu. Am fost pe la toate cabinetele. Toate erau inchise fiind prea dimineata (ora 07:30). Am fost si la Universitatea de Medicina Veterinara din Copou (la policlina/spital sau ce au ei acolo pentru animale), dar bineinteles, era inchisa. Tot din vina lor ajunsesem sa caut ca disperatul un cabinet, deoarece imi operasera cu o saptamana inainte cainele dar, datorita unor incompetenti, operatia nu a avut rezultatul scontat si au aparut complicatii.
Intr-un sfarsit, am gasit cabinetul Freida Vet care oferea servicii ambulatorii pentru animale. Personal nu ma interesa ambulanta ci sa deschida blestematul lor de cabinet. Un individ nerespectuos (cel mai probabil un doctor veterinar) a raspuns la telefon spunand ca ambulanta este doar pentru clienti. Apoi i-am spus ca platesc, deoarece pe site scrie ca persoanele din afara bazei de date platesc 100 RON pentru a beneficia de aceste servicii. Dupa cateva minute de discutii, nu am reusit sa il conving sa vina, ba chiar a inceput sa ma jigneasca. Dupa ce am inchis telefonul, m-a sunat el pentru a ma jigni din nou. Si asa am ramas cu cainele care sangera abundent prin casa, uimit ca nu gasesc pe nimeni care sa ma ajute. Nu sunt doctor, nu puteam face mare lucru, el avand nevoie de ingrijiri medicale...Bineinteles ca in acea dimineata cainele a murit. Era un caine frumos si inteligent de 11 ani la care tineam foarte mult. Initial am vrut sa dau in judecata Freida Vet, dar m-am gandit ca nu merita atata atentie. In schimb, am sa va avertizez sa nu mergeti la acel cabinet deoarece nu sunt seriosi, jignesc clientii si in caz de urgenta isi bat joc de animalele dumneavoastra.
Nu am cuvinte despre situatia cabinetelor particulare din Iasi: sunt prost echipate, doctorii sunt slab pregatiti, unele tarife sunt de-a dreptul exagerate, iar cand e vorba de urgente nu gasesti pe nimeni in Iasi care sa ofere acest serviciu, semn ca orasul e slab dezvoltat economic si are dimensiuni reduse.
In concluzie, daca aveti o urgenta inafara programului de lucru, ati incurcat-o!





 







UPDATE: Au renuntat in sfarsit la serviciile pe care oricum nu le furnizau si anume la Urgentele din afara programului.