23 aprilie 2011

Tramvai + biciclist = accident grav

Anul acesta, centrul de inchirieri a bicicletelor s-a mutat la Rapa Galbena. Pana aici totul bine, mai putin locatia. Este probabil cea mai periculoasa locatie din Iasi pentru biciclisti deoarece pe strazile din jur circula atat soferi crescuti de maimute, cat si tramvaie de 35 de tone care franeaza cum franeaza...
Numai eu am observat doua accidente pe strada Arcu, unde in ambele situatii au fost implicati copii care goneau la vale, nestiind ca liniile de tramvai de pe strada ingusta pot fi un adevarat pericol. Bineinteles ca doar nu au ales un traseu mai dificil gen Rapa Galbena - Copou, sau sa coboare treptele de la Rapa Galbena cu bicicleta, ci au ales un traseu mai placut: la vale pe Arcu unde strada e ingusta, extrem de circulata si sunt  linii de tramvai.
Ce incerc sa spun prin toate aceste cuvinte? Mutati naibii centrul de inchiriere ca altfel se vor accidenta cu sutele datorita prostiei voastre (n.r. autoritatile). Intentia e buna, dar nu e gandita treaba. Zona e proasta. Zona Copou era mai sigura pentru clientii bicicletelor inchiriate si anume copiii.

Un comentariu:

  1. Nu inteleg de ce zici ca cei care au amplasat centrul de inchirieri sunt prosti si nu cei care se dau cu bicicletele la vale.

    RăspundețiȘtergere