26 octombrie 2010

Evenimente plicticoase

Trebuie sa recunosc ca sunt plictisit de moarte de evenimentele din Iasi. Si aici nu ma refer la cele rutiere, ci la acele evenimente unde distractia trebuie sa fie prezenta.
De cativa ani incoace suntem bombardati cu reclame la radio, cu afise, cu enervantele masini cu megafoane, bannere, pliante si multe altele care iti lasa impresia ca este un mare eveniment...cand colo..

Pentru a ma intelege trebuie sa dau cateva exemple de astfel de evenimente plicticoase si neinteresante, pe care le-am modificat un pic, de fapt am extras doar ideea principala, dar sigur ati auzit de astfel de evenimente: Veniti sa vedeti un film intr-o crasma!, Veniti sa beti o bautura scumpa intr-o crasma sau pe un taburet la terasa!, Veniti la festivalul de film "ce-am mai filmat cu mobilu"!, Veniti la singurele festivaluri unde nu numai ca nu sunt filme de renume, dar nimeni celebru nu vine si are loc intr-un cinematograf comunist sau o crasma!DJ Shtiuca si DJ Vidanja vin in discoteca Interlopu', Cel mai glumet om din blocul m12,scara A de pe strada Tortuleschi , Cel mai anonim om tine un seminar... si cum ai crede ca se termina, incep targurile de haine SH (noroc ca nu au data fabricatiei pe ele) si apoi fara sa iti dai seama incepe un alt an si o luam de la inceput.
De ce evenimente multe si proaste? Multi absolventi FEEA, multe proiecte FEEA, multe departamente de marketing, multe agentii de publicitate, multi patroni zelosi... si poate ca le merge, chiar daca trag Iasul in jos prin plictisirea publicului si facand ca orice eveniment sa para insignifiant?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu