31 decembrie 2009

8 decembrie 2009

Fotografii cu orasul Iasi (primavara,vara,toamna,iarna)

Fie ca sunteti plecat in afara si va este dor de acest oras, fie nu ati fost niciodata aici, sau poate nu ati dat importanta anumitor lucruri din acest oras, acest album va va ajuta sa il (re)vedeti.
Am muncit la acest album timp de un an, si desi nu este cel mai frumos album din lume, este un album la care tin foarte mult. De multe ori e bine sa nu mai tii cont de nesimtire, gunoaie, politicieni (si mai ales primari si presedinti de consiliu judetean) si sa te bucuri de ceea ce ai, de ceea ce vezi.
Imi cer scuze ca nu am reusit sa fotografiez tot ce e important (inclusiv faptul ca nu le-am aranjat in ordine), dar din lipsa de bani si/sau timp nu am putut, iar in cele mai multe situatii cladirile erau inconjurate de o schela.

Locatii: bulevardul Stefan cel Mare, Palatul Culturii, Lacul Ciric, Parcul Copou, Expo-Parc, Casa Dosoftei, Mitropolia, Starea Civila (str. V. Alecsandri), Piata Unirii, Hotel Unirea, Hotel Traian, Catedrala Catolica, Biserica Sf. Neculai, Gradina Botanica, Rapa Galbena, Independentei, Casa Pogor, capat Copou, Colegiul Costache Negruzzi, Universitatea de Medicina si Farmacie, str. Lapusneanu - Muzeul Unirii, Stadionul Emil Alexandrescu, Palatul Roznovanu, Biserica Barboi si Dealul Repedea (Bucium) - in diferite perioade ale anului (primavara, vara, toamna si iarna)

Puteti considera acest album un cadou, deoarece nu cer niciun ban, doresc doar sa scrieti de unde le-ati luat in cazul in care le folositi. Toate fotografiile (1600x1000) se pot descarca de aici: - Partea 1 - Partea 2 -

Pentru fotografiile de 10MP (3888x2592) si alte servicii fotografice va trebui sa ma contactati.



































































































































UPDATE: Fotografiile fac parte din albumul "From Iasi with love" si pot fi descarcate GRATUIT la dimensiunea lor originala (3888x2592 -10.3 Megapixeli) si nemarcate! Pot fi folosite atat pentru scopuri personale sau comerciale.
Noi linkuri :
Skydrive
Facebook

Cuvinte cheie: imagini iasi, fotografii iasi, album foto, foto,primavara, vara,toamna,iarna, cele mai frumoase poze, cel mai frumos album