29 martie 2009

De ce nu imi plac filmele romanesti

Nu vreau sa vorbesc prea mult despre asta, de aceea am sa va rog sa comparati gunoiul comunist mizeria porcaria lipsa de talent jegul idiotenia trailerul de mai jos cu orice alt trailer posibil..si o sa intelegeti de ce nu imi plac filmele romanesti (si aici ma refer mai mult la astea noi):


Marilena (2009) -Drama, Thriller ; Regizor: Mircea Daneliuc

Twilight, un film frumos

Stiu ca de acum e vechi...dar eu l-am vazut abia azi.
Vazand posterul in liftul din Moldova Mall am spus ca nu e mare lucru de el, dar vazandu-l mi-am schimbat total parerea. Pot spune ca e un film frumos: peisaje frumoase, actori frumosi, are o poveste foarte frumoasa..e un film placut ochiului. Chiar daca e un film cu vampiri nu o sa gasiti prea multe scene cu lupte, sange sau violenta in general. Eu vazand multe filme horror la viata mea, pot spune ca acest film e chiar unul relaxant. Pe scurt, un vampir se indragosteste de o fata si viceversa si de aici tot felul de aventuri. Eu zic ca merita vazut! Se pun in circulatie multe filme proaste, dar acesta nu se afla printre ele.
La noi a circulat sub denumirea de "Amurg".

24 martie 2009

Journey - Don't Stop believing

Mie imi place piesa. Ar fi bine sa nu dati importanta hainelor celor din videoclip..asa era pe atunci. Se zvoneste pe net ca nu ar fi gay..dar cam greu de crezut...Voi ce credeti?

Niste gunoaie..

De cum au aparut nu mi-au placut. Nici nu am inteles ce cauta gunoaiele respective acolo. Cand am vazut reclama la Orange am inteles de ce. In reclama da bine, dar in realitate nu. Locul lor e la groapa de gunoi sau eventual intr-un loc care duce lipsa de niste cuiere.















17 martie 2009

Copou, zona de smecheri

Si atunci cand spun smecheri, nu ma refer la persoane inteligente ci dimpotriva. In ultimul timp apar din ce in mai multe masini sport sau de lux fie ele tunate sau nu. Multe din aceste masini sunt de un kitsch iesit din comun, de la eleroane foarte mari, la tot felul de chestii stralucitoare lipite pe masina, tobe de esapament care dau impresia ca sunt sparte si multe astfel de gunoaie.
Copou, este o zona de fitze deoarece toti bogatii Iasului au cumparat o casa acolo, are o istorie bogata, sunt parcuri si nici nu mai spun ca acolo este a doua cea mai mare universitate din tara (daca nu ma insel). Deci e locul ideal unde te poti da mare.
Bineinteles ca micii intreprinzatori nu au ezitat sa deschida si baruri/restaurante care ar da impresia de lux. De ce spun ca doar dau impresia de lux? Pentru ca, din pacate, doar asta sunt: niste falsuri, Verscace sau Charsten Deor daca doriti. Sa luam de exemplu Time Out. E intr-un loc destul de galagios, adica la strada, localul are dimensiuni reduse, iar toti cei cu aere nu au unde sa isi parcheze masina, deoarece nu exista loc de parcare. Un local de lux ar crea si conditii. Bineinteles ca politia ii lasa sa parcheze exact sub semnul oprirea interzisa, ca doar nah...sunt smecheri si trebuiesc lasati. Daca e sa ma intrebati pe mine, Time Out e o mare porcarie..
Dar sa revenim la smecherii cu masini kitschoase. Cum se lasa intunericul, isi scot bucatile de tabla stralucitoare la o plimbare, pentru a se da smecheri. Merg cu viteze foarte mari pana in capatul dealului, apoi coboara. Si asta de cateva ori pe noapte. Inca o data, politia are treaba in alta parte tocmai atunci si nu le face nimic. Daca e sa ma gandesc, ce le-a spus parintii oare? Le-a spus oare: "Ia-ti baiete o masina mare si puternica si alearga cu ea ca vantul!" Din experienta, pot spune ca niciun parinte responsabil nu ar spune asta unui copil, pe care l-ar vrea viu. De aici pot trage usor concluzia ca si parintii lor sunt niste parveniti cu o inteligenta foarte foarte scazuta, adica daca nu sunt la fel de prosti sunt si mai prosti decat plozii lor.
Inteleg ca nu avem pista de curse, dar din atatia bogati de ce nu a indraznit niciunu sa investeasca intr-una? Oricum sunt de parere ca si daca am avea una tot ar fi teribilisti care sa alerge cu peste 200 prin oras. Ca nah..trebuie sa impresionezi proastele cu care te culci.

Cand cineva se izbeste cu motocicleta de un copac, nu poate sa imi para rau. A cautat-o. E dovada ca motocicleta lui cu multi cai putere si creierul lui cu putini neuroni nu au facut o echipa buna. La viteze mici nu poti muri, daca e sa le dau un sfat.
Chiar ma gandesc ca daca intr-adevar nu se voia ca oamenii sa moara in accidente auto datorita vitezei, se punea un sistem care sa limiteze viteza la 130 la ora, cat e maximul admis la noi in tara sau eventual un sistem prin GPS care sa limiteze exact la viteza maxima admisa in oras, in afara etc.. Dar nu cred ca se vrea. Mor prea multi in accidente auto, se completeaza multe amenzi. Banuiesc ca trebuie sa se intample toate astea.

16 martie 2009

Beetlejuice

Am observat ca la intrebarea mea "despre ce sa scriu?" majoritatea au bifat ca vor sa scriu mai mult despre filme si muzica. V-am spus ca filmele noi nu prea imi plac, datorita faptului ca sunt superficiale, de duzina, adica mult prea comerciale. Mie imi plac lucrurile facute cu suflet.
Nu stiu cati ati vazut Beetlejuice, dar e un film interesant, amuzant si il recomand tuturor sa il urmareasca. Au fost si desenele animate Beetlejuice cu mult timp in urma pe Cartoon Network. Inca nu v-am convins sa il vedeti? Urmariti videoclipul de mai jos. E scena cu cina, cand au fost posedati toti de la masa. E geniala!

Noul Cod Penal reprezinta Romania

Am vazut multi oameni la televizor spunand ca noul Cod Penal este o prostie. Tin sa le amintesc ca nu este adevarat. E normal sa se injumatateasca pedepsele. Adica de ce inaltii corupti pot scapa fara nicio problema si gainarii nu? Trebuia sa existe un cod care sa creeze o egalitate intre cele 2 specii de infractori. Cum un parlamentar sau orice inalt functionar poate scapa frumos de dosar penal tragand niste sfori si dand bani unde trebuie, mi se pare corect ca si un gainar sa scape. Ai furat? De ce sa stai 10 ani in inchisoare? 3 ani cu suspendare sunt suficienti. Nu toata lumea are pile si bani pentru pentru spaga.

Practic cu introducerea acestui cod penal se continua un lucru. Ce anume? Priviti poza de mai jos. Sa spunem ca pasarea reprezinta autoritatile statului, iar statuia reprezinta poporul roman.


Despre produse proaste si reclame mincinoase

Voiam sa vorbesc de saptamana trecuta despre publicitatea de la televizor si despre produse proaste, dar nu am avut timpul necesar pentru a scrie pe blog. Am fost ocupat cu un alt site. Am muncit vreo saptamana si ceva pentru a-l pune in picioare si in sfarsit am reusit.

Una din pasiunile mele este si marketingul. Nu sunt student la FEEA si nici nu vreau sa fiu, dar am o pasiune pentru advertising si marketingul in general.

Pentru reclamele mincinoase si proaste nu am nicio pasiune. Acum sa va dau cateva exemple:

Cremele avand in continutul lor coenzima q10 - credeti ca daca ar avea efectul din reclama, ar mai exista chirurgi esteticieni? Poate ar avea vreun efect aceasta coenzima, dar nu cantitatea din crema de la tv. Pretul lor si asa este foarte ridicat, multe din cremele anti-imbatranire costa cam in jur de 30-50 ron, in functie de locul de unde le cumparati. Toate cremele anti imbatranire pun pariu ca sunt doar niste pacaleli. Apropo, crema cu coenzima respectiva a fost testata de mama mea..si niciun efect.

Mezelurile- nu trebuie decat sa cititi o eticheta de la campofrio si nu prea vedeti cuvantul carne, ci doar sorici si amidon. Si poate ati observat acum ca majoritatea mezelurilor sunt mai scumpe decat carnea de porc calitatea I.

Intr-un timp ma innebuneau reclamele la credite, acum sunt la moda reclamele la masini. Sa tot cumpar masini. Reduceri care mai de care mai infime. Tin minte cum o data a aparut directorul de la Dacia la stiri, spunand ca fabrica o duce prost si ca ar trebui sa cumparam cat mai multe Dacii, asta dupa ce politia si mai tot romanul si-a luat una ..dar in acelasi timp cei de la Dacia se pregatesc sa scoata alt model. Nu stiam ca daca ai probleme mari, incepi sa scoti un alt model care ar insemna zeci de milioane de euro cheltuite.

Masinile care pot fi cumparate : "cu doar 40.000 de euro". Nu zic neaparat ca sunt masini proaste..dar ma deranjeaza cum o spun: "cu doar..." Cum p...a m.-...i sa fie doar 40000? Au innebunit? Costa cat o garsoniera! E drept ca eu nu sunt in target, dar e jignitor pentru cei saraci, ca mine, sa auda ca ar costa doar......euro. E mult!

Si ca sa inchei pe o nota mai amuzanta, am pus poza unui produs care nu are reclama la tv, nu e de firma, dar se straduieste, iar pe timp de criza cred ca multe doamne si domnisoare o sa recurga la produse de acest fel:


De Panascanix, SQNY, Sunny, Akaiwa ati auzit?

15 martie 2009

Sorescu-mania

De ceva timp incoace, cum schimb pe TVR1 (si mare greseala fac) nu vad decat Alina Sorescu in fata ochilor. Tin minte ca si la Cerbul de Aur si practic orice alt eveniment organizat de TVR exista o singura prezentatoare pe care o vad mereu...da..tot ea...Sorescu..matinalul pe tvr 2 e tot cu ea, decernari de premii tot cu ea, Eurovision, bineinteles tot cu ea, invitat permanent in diferite emisiuni, tot ea. Acum sa fim seriosi, nu am nimic cu saraca fata, mai degraba spus bogata fata, dar chiar nu exista alte fete in tara noastra? Ea sa fie singura care merita sa fie prezentatoare la zeci de emisiuni? Ca doar platim o groaza, impreuna cu factura de curent atat TVR cat si Radio Romania. Cred ca meritam sa vedem si alte persoane la tv, nu doar 3 persoane. Inteleg ca nu trebuie sa aduca outsideri, ci doar cunostinte de-a lor..dar totusi..atata Alina Sorescu....poate o sa se prinda careva..ca nu e tocmai in regula.

10 martie 2009

Gradina Botanica

De ce sunt eu impotriva Gradinii Zoologice pe care doreste sa o construiasca Nichita?
Uitati-va la pozele de mai jos...sunt facute in Gradina Botanica..care arata jalnic. Daca nu se poate avea grija de o Gradina Botanica, dar apoi de o Gradina Zoologica!
E de remarcat faptul ca au renovat o sera. Aveti poze mai jos.





















Si sera renovata recent:

7 martie 2009

BZI a dat-o in bara iar

Buna ziua Iasi e un ziar prost. Bineinteles ca nu e singurul. Presa romaneasca e plina de ziare proaste care au, culmea, succes. Poate asta e reteta succesului: Fa un ziar prost si o sa ai succes.



Ati vazut articolul "Cele mai sexy studente de la Cuza"? O sa va amuzati copios. Uitati-va mai ales la comentarii, daca aveti dubii in ceea ce priveste frumusetea castigatoarelor. BZI a vrut sa ne arate cele mai frumoase fete de la Cuza...Articolul poate fi gasit aici.



Nah..acuma nu am sa spun ca la Miss participa in general alea urate care vor sa se simta frumoase, iar alea frumoase nu s-ar sinchisi sa pozeze fara o suma frumusica. Dar ca sa ii fac pe plac reporterului BZI, ele sunt foarte "sexy" ..dar nu ar fi mai bine sa porti ochelari?

4 martie 2009

E usor de stricat! Mai greu cu reparatul....

Idiotii nici nu au terminat ce au inceput, ca deja strica alt tronson..ca doar nu e printre cele mai aglomerate strazi....e doar gara. Cine trece pe acolo mai des, stie ca ori nu lucreaza nimeni, ori este o echipa formata din 3, maxim 5 indivizi, asta la un proiect in valoare de 20mil euro. Oare cat au bagat in buzunar din aceasta suma? Poate 19mil de euro? Restul de 1mil, in pacaleala pe care o vedeti pe strada.

Pupincurismul

Chiar daca traim intr-o societate care incurajeaza pupincurismul, ba chiar pentru unii e un mod de viata, altii au reusit sa faca haz de necaz pe tema asta, la un targ de job-uri din Germania.

3 martie 2009

Devin oamenii din ce in ce mai prosti?

Cine s-a uitat la filmul "Idiocracy", a putut vedea o versiune amuzanta despre cum va fi in viitor. Trebuie sa recunosc ca mi-a placut filmul, pentru ideea de baza care sustinea ca in viitor vom fi foarte prosti. Cum s-a ajuns in aceasta situatie? Pentru simplul fapt ca oamenii cu o inteligenta redusa fac mai multi copii fata de cei cu un IQ mai mare, iar cu timpul ii vor inlocui pe cei inteligenti. Nu ati vazut "Idiocracy"? Dati un click aici pentru trailer.
Si daca stau sa ma gandesc, e adevarat. Nu trebuie decat sa va uitati la familiile care nu au parte de o educatie. Cati copii au? Au foarte multi! Copiii lor pot deveni la randul lor prosti din 2 motive:1. Genele-sa mosteneasca de la parinti, prostia si 2. Sa nu aiba bani pentru o educatie corespunzatoare, urmand exemplul parintilor.
Daca esti cat de cat cu capul pe umeri, te gandesti: oare imi permit sa cresc un copil?Multi chiar asteptand o realizare profesionala, uita sa mai faca copii..pe cand cei idioti fac cu zecile. Sexul ca sexul..dar unele lucruri trebuiesc facute si cu cap.
Bineinteles nu pot sa nu observ si efectul televizorului asupra oamenilor. Ati observat ca se scade calitatea continutului pe zi ce trece? Parca emisiunile ce apar la tv, sau articolele din presa sunt special facute pentru oameni retardati. De multe ori observ si politicienii ca ne iau de prosti, dar asta e altceva..Sustin ideea ca televizorul indobitoceste!
De data asta am ramas fara o concluzie...ce as putea spune? Da..cred ca o sa fim idioti cu totii in viitor! Asta daca nu vine sfarsitul lumii in 2012 ...pardon, cred ca trebuia sa il pun pe asta:

In fiecare zi aflu cate ceva

Navigand aiurea pe internet, am descoperit din greseala ca ziarele Ziua de Iasi si Monitorul de Iasi inca mai exista, ba mai mult au si cativa vizitatori, conform trafic.ro. Habar nu aveam pana ieri. Amandoua au un domeniu (mai mult subdomeniu -.com.ro) destul de prost vazut de Google, dar macar sunt actualizate la zi.

Filmele noi parca sunt din ce in ce mai proaste

Parca cu cat trece timpul, cu atat filmele devin mai proaste. Ma gandesc ca poate producatorii/scenaristii au cam ramas fara idei. S-au facut filme aproape despre orice. Au epuizat oare toate subiectele? Productiile cu un buget foarte mare se bazeaza in general pe actori celebri si cam atat. Sa iau de exemplu un film vazut recent, Valkyrie, care mi s-a parut un film foarte plictisitor, asa de plictisitor incat am sarit peste multe secvente, inchizand-ul in cele din urma. Toate ideea la filmul asta, este ca joaca Tom Cruise, in rest pare un film ieftin. Probabil toti banii au fost bagati in fundul lui Cruise si mai putin in scenariu si efecte speciale.

Apoi am zis sa vad si cateva filme de Oscar, cum ar fi Slumdog Millionaire si The Curious Case of Benjamin Button.

Despre primul as putea spune ca nu mi-a placut inca de la inceput. Incepe cu o scena de tortura a eroului principal si cu niste secvente din mahalaua indiana, apoi continua cu o scena de actiune, in care niste copiii de 5-6 ani sunt fugariti de un politist. Fugareala se termina dupa ce mama unor copii il opreste pe politist. Inceputul e foarte prost..apoi l-am inchis si am trecut la The Curious Case of Benjamin Button, in care joaca faimosul Brad Pitt. E cu siguranta mai interesant ca Slumdog Millionaire, dar bineinteles ca nu e lipsit de defecte. Si machiajul e interesant, dar dat fiind faptul ca e intuneric in tot filmul, e irelevant. Este vorba despre un om care s-a nascut batran datorita unei boli si apoi pe masura ce trece timpul, el intinereste. Ups...tocmai v-am povestit tot filmul.. da...cam asta e toata povestea. E o simpla idee lungita pe 2 ore si jumatate.

2 martie 2009

Nu trimiteti imagini/filmulete la Realitatea Tv pe gratis!

Realitatea Tv tot indeamna lumea sa trimita fotografii sau filmulete cu evenimente, pe adresa lor de email. Ce ar fi sa nu mai trimiteti? Nu primiti nimic. Au un fel de premiu, dar nu va bazati pe ala, deoarece se face o tragere la sorti. Daca nu vreti sa va razbunati, sau sa va faceti reclama, nu are rost sa trimiteti.
Un reporter ia bani frumosi pentru un reportaj, dvs. de ce sa nu primiti nimic? Realitatea Tv are bani, deci cereti-le bani !

Asta e valabil si pentru celelalte site-uri care va cer fotografii/filmulete cu evenimente surprinse de dvs. Nu credeti ca ei castiga foarte mult din reclama? De ce sa sa le faceti treaba gratis?

Cine crede ca va fi sfarsitul lumii in 2012?

Am vorbit de curand cu un vecin de al meu, care a spus o fraza foarte interesanta:"Ce mai conteaza? Oricum va veni sfarsitul lumii in 2012!". Si a spus-o intr-un mod foarte serios, deoarece nu e genul de om care sa glumeasca. Omul chiar credea ce spune. Internetul e plin de asemenea articole, despre sfarsitul lumii care va veni in 2012. Se vorbeste de cativa ani buni, despre asta ajungand sa se faca si foarte multe documentare, iar in curand va aparea si un film, inca unul cu buget foarte mare, ce va aparea si la noi prin noiembrie anul acesta (trailerul aici ).
De unde agitatia asta?
Textul sacru al nativilor mezoamericani, prevede in viitorul imediat un eveniment cosmic cataclismic, ce va marca finalul civilizatiei cunoscute si nasterea uneia noi. Acesta va avea loc, conform calendarului mayas, in 4 Ahau 3 Kankin (13.0.0.0.0) *, corespunzator datei “noastre” de 21 decembrie 2012. Anul 2012 va marca trecerea la o epoca mai spiritula, intr-un domeniu al unui nou element pe care l-am putea traduce prin "eter'". Sursa: paranormal.ro si ziua.ro
Se pare ca si Nostradamus a prezis ceva, ca intre anii 2006 si 2012 va fi cel de-al III-lea razboi mondial. Si cred ca de aici au mai aparut si alti prezicatori, cu idei foarte asemanatoare.
Tin minte ca si in 1999 se prevedea o apocalipsa, apoi in 2000, si probabil si in alti ani. Nici nu vreau sa stiu ce speriati erau oamenii prin anii 666, sau 999 sau poate anul 1000 sau 1666.
De ce apar asemenea preziceri sumbre?
Pentru ca se cere. Totdeauna au existat oameni care sa asimileze aceste "preziceri". Pe scurt, orice legat de apocalipsa se vinde: se scot carti, se fac filme, documentare, emisiuni pe acest subiect, mii de reportaje, apar experti in acest domeniu care sa castige si ei de o paine. Intr-un timp, erau la moda extraterestri, apoi a mai fost cu gaura neagra. Oamenii asteapta stiri de genul, senzationale cu implicatii majore. Numai gandul ca am putea muri in anul x, inspaimanta pe oricine, macar in subconstient, fapt ce il determina sa urmareasca si mai multe stiri despre acest subiect. Bineinteles, ca trebuie sa lasam un loc si pentru: "dar daca o sa fie?", pentru ca pana la urma totul e posibil. Nu ne ramane decat sa asteptam, poate cine stie, cu aceasta criza economica, chiar vor fi foarte multe razboaie, fapt ce ne-ar conduce la propria distrugere. Poate nu un asteroid sau un alt eveniment cosmic ne va distruge, ci poate ne vom autodistruge. Pana atunci as vrea sa propun oricarui om care sustine cu tarie aceste teorii apocaliptice, daca ar accepta un glont in cap, in cazul in care teoria lui nu e buna si nu o sa murim in 2012? Eu pot astepta...chiar am sa lustruiesc si glontul pentru orice eventualitate. Dar nu cred ca ar accepta careva. Oare de ce?


1 martie 2009

Fanatismul si idolatrizarea

Pentru a lamuri lucrurile, am dat copy-paste la textul de pe Wikipedia:
Fanatism (lat.: fanaticus), termen prin care se caracterizează ataşamentul necondiţionat al unei persoane sau al unui grup la o idee, doctrină, opinie sau la un scop, animat de un zel orb, fără să se ţină seamă de eventualele consecinţe pentru sine sau pentru alţii. Principalele trăsături ale fanatismului sunt:
Dependenţă nelimitată de o idee, ideologie, religie, socotite norme absolute pentru întreaga colectivitate.
Intoleranţă faţă de alte opinii sau alte puncte de vedere, chiar dacă sunt demonstrabil pozitive, când aparţin altor partide, altei religii sau altor grupe sociale considerate ostile, fără admiterea nici unui compromis, după principiul: "Cine nu este cu noi este împotriva noastră". Adversarii nu sunt combătuţi cu argumente raţionale, ci aduşi la tăcere prin teroare sau chiar nimiciţi fizic.
Pierderea simţului critic în ceea ce priveşte propriile opinii sau convingeri, de cele mai multe ori situate în afara realităţii. Fanaticul este adesea agresiv şi impenetrabil la o argumentare logică.
Fanatismul se poate manifesta în diverse domenii ale societăţii - politica,religie - şi poate deveni o manifestare de massă. În statele totalitare, fanatizarea masselor prin propagandă bine regizată ("spălarea creierului") serveşte ca mijloc pentru realizarea scopurilor politice şi ideologice. În cazuri extreme, fanaticul îşi pierde instinctul vital de autoconservare până la sacrificiul propriei existenţe, de ex. piloţii japonezi "kamikadze", atentatele sinucigaşe ale fundamentalistilor islamici. Fanatismul este la originea actelor teroriste.
Nu rareori, fanaticii produc o asemenea impresie, încât sunt onoraţi ca eroi, preaslăviţi ca martiri sau chiar veneraţi ca sfinţi.
Opus fanatismului este principiul umanist al toleranţei.
În psihopatologie, se înţelege sub termenul de "psihopatie fanatică", manifestările acelor bolnavi psihici aderenţi la o idee supraevaluată. Kurt Schneider deosebeşte trei tipuri de psihopaţi fanatici:
Fanaticul propriului interes, certăreţ şi agresiv, adesea procesoman pentru un drept real sau închipuit.
Fanaticul unei idei, combativ în favoarea unui program sau unei credinţe.
Fanaticul obstinat, opus realităţii, adept al unei idei sectare, al unui mod aberant de comportare sau al unei superstiţii.

A IDOLATRIZ//Á ~éz tranz. 1) (fiinţe sau lucruri) A trata cu dragoste sau cu admiraţie exagerată; a iubi ca pe un idol; a diviniza; a deifica; a zeifica; a venera; a adora. 2) (fiinţe) A trece în rândul idolilor; a diviniza; a deifica; a zeifica; a apoteoza. /idolatru + suf. ~iza -DEX

Nu am sa pot intelege niciodata fanatismul sau idolatrizarea. Niciodata nu am inteles de ce tipa oamenii cand vad o vedeta, de ce tipa fetele la concerte dupa cantareti, de ce unii tin asa mult cu o echipa de fotbal, de ce crezi ca un candidat la presedintie ar putea salva o tara, de ce sa tii cu un partid fara a avea un castig material...Sunt acestea doar dovezi ale prostiei umane, o dovada ca oamenii pot fi manipulati usor si ca avem un instinct de turma foarte puternic? Poate aici se face diferenta intre un om inteligent si unul sa zicem mai putin dotat, dar poate pana la urma conteaza doar educatia, nu?
Nici nu vreau sa stiu ce parere are despre el, persoana considerata idol, acea persoana care este venerata, sau daca mai este cu picioarele pe pamant in sensul ca il mai intereseaza de restul lumii si mai stie de unde a plecat.
Chiar ma uitam pe cateva bloguri, al unor persoane celebre, vedete de televiziune, unde am observat ca, si in cazul in care ar scrie intr-un articol doar "hmm", ar avea zeci sau sute de comentarii, majoritatea aprobandu-l :"da, ai dreptate!", "imi place ideea ta!".
In viitor, nu cred ca lucrurile se vor schimba, deoarece nu pot disparea religiile, vedetismul, ideologiile cat si sporturile, dar mai ales prostia. Toti se bazeaza pe fani pentru a castiga bani. Si fani sunt destui...