27 februarie 2009

Sunt sau nu necesare bebelusele?

Sunt sau nu necesare bebelusele de la Cronica Carcotasilor? Eu de exemplu cred ca sunt inutile, si nu fac altceva decat sa traga de timp. Comportamentul lor fals si dansurile neatragatoare nu ma dau gata. Poate copiilor sau celor fara prietena le face placere sa se uite....
Ce mai fac eu ca sa treaca plictiseala:



Daca va plac, le puteti pune pe blogul dvs.:

Codul html:
<a href="http://myiasi.blogspot.com/2009/02/sunt-sau-nu-necesare-bebelusele.html"><img alt="Anti-Bebeluse!" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgzIQ3LOPeBQevwy-LY3hSnFrvGGmfr8lXu4IQmEXbaoLqHlsPUIGyBp9DkE8szg0Wrg9hGpPc1kTcO28O6B7J1HHqZ6i3EWE9_mTYe_hX7kVxphj-5iDZdFLJR0tLfqE8nd9CmGKWFSSs/s1600-h/antibebeluse.jpg" border="0" /></a>


Codul html:
<a href="http://myiasi.blogspot.com/2009/02/sunt-sau-nu-necesare-bebelusele.html/"><img alt="Pro Bebeluse!" src="https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgISIZnvQA1OncZX52d3khD6psZdWLHT8oYSL-eqTbLy5gHEbkukPpAmYdYiCi1OQC3IMvpHj4jWBPWx0VPgEE7MCYI_K-AABesPlGmQrveVbRPwy6-VYoSNB8v6Q9e3sErCOmNK1jDb-8/s1600-h/probebeluse.jpg" border="0" /></a>

Cum e sa fii si student si profesor?

E fain. Iti poti pune singur 10. Seful cancelariei Boc, Catalin Baba stie.

Jurnalul National ne spune:

"ŞI-A DAT SINGUR 10!În iunie 1996, rectorul de atunci al UBB, Andrei Marga, prieten bun cu tatăl lui Cătălin Baba, a scos la concurs primul post de preparator al facultăţii. Baba, deşi student doar în anul III al facultăţii, a fost singurul înscris la concurs, deoarece el avea deja o licenţă în zootehnie. În consecinţă, în anul universitar 1996-1997, tânărul preparator Cătălin Baba a fost la clasă, în paralel, profesor, dar şi student. Iar preparatorul univ. Cătălin Baba i-a acordat studentului Cătălin Baba la seminarul de cercetare nota 10. Un an mai târziu, protectorul său din aceea vreme, Andrei Marga, ajuns ministrul Învăţământului, îl numea consilierul său." Sursa aici.


Eu ma chinui sa dau examene, mai si pic multe din ele, iar altii isi pun singuri nota 10. Naspa! Culmea ca mai cunosc si altii, dar am sa revin cu un articol special pentru asta.Oricum felicitari lui Boc pentru promovarea nepotismului !

26 februarie 2009

Toti vrem functii importante!

Citind presa, am aflat ca D-ra Elena Basescu vrea sa candideze la europarlamentare.

"După o ascensiune fulminantă ce a propulsat-o direct la conducerea organizaţiei de tineret, politiciana Elena Băsescu doreşte să reprezinte România în Parlamentul European. Astfel, aceasta ar urma să apară pe listele PDL la alegerile pentru acest for.

"Într-adevăr, Elena Băsescu şi-a depus un dosar de candidatură la sectorul 1", a declarat deputatul Costică Canacheu, secretar executiv al PDL, citată de Evenimentul Zilei"
Sursa: Antena 3

Fata nu stie gramatica, dar probabil nu e singurul lucru care nu il stie. Toate acestea o recomanda la functia de europarlamentar, doar nah..e fata lu' Basescu.
Traim intr-o tara destul de aiurea momentan, tara in care Udrea e profesor universitar si ministru, Boc prim-ministru, Videanu,cel pe care il urau toti bucurestenii e ministru si in curand Elena Basescu europarlamentar. Da, e o tara cu probleme serioase, care probabil o sa dispara atunci cand Basescu o sa il pupe in fund pe Boc, care e echivalentul a "cand o zbura porcul".
Am gasit un filmulet pe Youtube cu parerea lui CTP si mare dreptate are despre Elena Basescu:

Revenind la europarlamentare si preaiubitul nostru senator, platit din banii nostri, mare taietor de frunze la caini s-a plictisit de fotoliul din senat. Ma refer la nimeni altul decat Dumitru Oprea. Vrea sa devina acum, din nou europarlamentar. Si asa nu face nimic, iar daca tot sunt idioti care sa il voteze de ce nu? Se plateste poate mai bine...Am incercat sa fac o campanie in care sa il incurajez sa faca ceva, deoarece omul ala nu a facut nimic ca politician, dar bineinteles ca toate proiectele din viata mea, a esuat. Apropo, multumesc QuadroQ, daca mai citesti porcaria asta de blog, ca ai fost singurul sustinator.

Pana la urma toti vrem functii din astea, daca stau si ma gandesc vreau si eu sa fiu europarlamentar, ce naiba? Daca poate Elena Basescu, toti putem! Numai ca din pacate nu e vorba de inteligenta ci de pile,relatii,cunostinte, bani etc. Poate intr-o alta viata, cei retardati si hoti nu vor ajunge in functii inalte..dar e clar ca in alta viata...nu in asta

25 februarie 2009

Cu incetinitorul

Chestii pe care nu le vedem in mod normal, se vad in slow motion.
Discovery Channel are o emisiune in care prezinta unele lucruri in slow motion, folosind o camera speciala (high speed camera). Din pacate aceste emisiuni nu se difuzeaza inca la noi in tara, dar se pot vedea pe YouTube. Am ales doar 3 filmulete care mi s-au parut mai interesante:

1. Cum beau cainii apa. Probabil nu vi se pare ceva iesit din comun, dar dupa ce vedeti filmuletul o sa va dati seama ca e mai greu decat pare.

2. Cum se fac tatuajele. Tatuaj in slow motion..pare mult mai dureros acum.

Toate filmuletele pot fi gasite aici.

3. Si bineinteles la Myth Busters: cum se vede cu incetinitorul cand esti lovit?

In spatele oricarei femei puternice se afla ...

Behind Every Great Woman

24 februarie 2009

Justitia functioneaza la parametri normali

In cursul zilei de ieri am primit un mesaj pe messenger, de la un vechi coleg care suna cam asa: "romania caracterizata perfect prin 2 citate din presa de azi: 1"Magistratii de la Judecatoria Sectorului 6 au respins, luni, cererea de arestare a interlopului Eugen Preda, implicat in scandalul de sambata seara de la un mall din Capitala.", 2"Maramureş. Femeie de 55 ani, condamnată la 7 luni de închisoare pentru că a smuls trei ţăruşi"
Ii dau perfecta dreptate, se poate caracteriza Romania cu aceste citate, mai exact justitia noastra, bantuita de reforme.

Mai exact despre ce este vorba?

"Întreaga comunitate din Maramureş este revoltată şi s-a ridicat pentru a sprijini o femeie de 55 ani. Mamă a doi copii, aceasta este considerată de magistraţi un pericol social pentru că a smuls trei ţăruşi înfipţi în pământ de un executor judecătoresc. În plus, femeia a fost condamnată la şapte luni de închisoare pentru această faptă.
Marişca Chiş a depus a treia cerere pentru graţierea prezidenţială. Până acum însă, niciun rezultat." Sursa aici.

Apoi:

"Eugen Preda a fost pus în libertate, luni, de Judecătoria Sectorului 6, în legătură cu incidentul de la mall Plaza România, instanţa respingând cererea procurorilor de arestare preventivă a acestuia, decizia putând fi atacată cu recurs." Sursa aici.

Concluzia: Interlopu' bataus scapa, iar saraca femeie face inchisoare.

Nu-i asa ca justitia se incadreaza in parametri normali? Nu vad ceva iesit din comun...

Update: Basescu a gratiat-o pe Marisca!

Probleme la Facultatea de Litere

Cu totii stim ca la Cuza (universitatea) nepotismul e in floare. Parintii tin locul cald pentru copiii lor, nelasand pe altcineva sa ii ia locul. S-a vorbit mult despre regulamentul impotriva nepotismului, mai ales ca profesorii (multi dintre ei ajunsi acolo datorita nepotismului) erau impotriva, ei nemaiputand sa isi ajute plozii. De parca noi ar trebui sa le luam apararea. Sa fim seriosi. Cum naiba sa iau apararea nepotismului? Ce am patit?
Lasand asta la o parte, se pare ca a aparut o alta problema. O suta si ceva de absolventi din promotia 2008 care acum, majoritatea sunt la master sau lucreaza ca profesori au descoperit ca trebuie sa repete anul 3. Complicat nu? Desteptii pro-nepotism de la Cuza au facut ceva ilegal, mai exact au recomandat cu caldura ca studentii sa urmeze o singura specializare...Pentru ca acum, in semestrul II de master, sa li se spuna ca nu au facultatea terminata, asta dupa ce au dat si licenta si titularizarea si tot ce trebuie. Ministerul refuza sa semneze diplome cu monospecializare. Urmeaza acum practic sa faca anul III in paralel cu masterul. Situatie incredibil de stupida. Toti idiotii care nu au tinut cont de legislatie ar trebui demisi, pentru incompetenta. Culmea tupeului e ca au incercat sa dea vina si pe studenti ca nu au fost atenti. Atenti la inscrierea intr-o facultate de stat? Niste oameni retardati si precum am spus intr-un articol anterior, mai sunt si ingamfati. Poate o flegma intre ochi i-ar aduce cu picioarele pe pamant.
Probabil va ganditi ca sunt student la Litere, dar nu sunt. Pur si simplu ma enerveaza prostia. Si cineva foarte apropiat mie se afla in situatia de mai sus. Eu sunt de parere ca nepotismul nu ar trebui sa exista in institutiile de invatamant, deoarece prin aceasta metoda pot aparea reactii in lant. Odata cu profesorii slabi apar si elevii slabi...si e pacat. Totodata sunt impotriva Bologniei, care cred ca e un sistem prost, prost implementat si trebuie imbunatatit de urgenta. Nu e in folosul studentului, e impotriva lui.

23 februarie 2009

Rock Clasic

Va place rock-ul clasic? Daca da, inseamna ca o sa va placa urmatoarea lista intocmita de mine cu videoclipuri de pe YouTube. Imi plac toate, deci nu le-am asezat intr-o anumita ordine. Pentru a le descarca in format mp3, apasati aici. Vizionare placuta!































Si bineinteles cea mai tare melodie de la Metallica


Ce reclama sinistra

Coca Cola de ceva timp, are parte numai de reclame foarte proaste. Daca mai tineti minte de reclamele la fabrica de fericire, cu personajele odioase gen buze paroase cu picioare (habar nu am daca are vreo denumire) care erau foarte proaste daca e sa ma intrebati pe mine, acum vad ca au alte idei. Ce ar fi daca 2 limbi ar vorbi cu un ochi? Ar fi o reclama proasta, pentru un suc prost.


A disparut modestia!

Inainte de toate trebuie sa clarificam unele lucruri precum, ce inseamna mai exact cuvantul modestie si ce presupune:

MODÉST, -Ă, modeşti, -ste, adj. 1. Care este lipsit de îngâmfare; p. ext. moderat, cumpătat în purtare, în pretenţii. 2. De proporţii mici; de valoare sau de importanţă redusă; lipsit de strălucire. – Din lat. modestus, fr. modeste, it. modesto.

Modest ≠ arogant, fudul, încrezut, infatuat, înfumurat, îngâmfat, lăudăros, mândru, orgolios, trufaş, vanitos, prezumţios, semeţ



De ce spun ca a disparut?

E simplu! Pentru ca oriunde te uiti, vezi numai oameni plini de ei, care daca au avut un mic succes in viata, se cred stapanii lumii. Daca si-au luat o masina, fie din ultimii bani, fie in rate, fie furand-o, se uita la ea, da din cap multumit si isi spune ca e cel mai tare din parcare. Recunoasteti fenomenul? E tipic unui om sarac, care s-a imbogatit subit, sau tipic unui manelist. Problema este ca nu doar manelistii sunt ingamfati si vor sa se laude cu orice obiect stralucitor care il au in posesie ci si multi altii. Dar sa revenim la lipsa de modestie si la prostia de care ne lovim zilnic:

Sa luam de exemplu blogerii, pentru ca tot e un articol de blog.

Ati vazut idioti care au Page Rankul de 4 sau 5 care se cred cei mai smecheri? Nu mai incape mandria in ei, aproape ca se considera nemuritori. Habar nu au de unde au plecat, adica de la Page Rank 0, sau - depinde de situatie.

Ati vazut "curtezane" moderne, care dupa ce si-au tras un mosnegut cu bani, sau un derbedeu care da cu sutul intr-un balon de exemplu, se simt ca niste regine? Chiar daca ele aproape ca nu detin nimic si au venit dintr-o saracie de nedescris, le vezi pe strada mergand cu o mare incredere de sine si privindu-le pe toate celelalte care nu au ajuns la "nivelul" ei ca pe niste proaste.

Ati vazut profesori universitari, care se comporta ca niste manelisti?

Ati vazut sefi aroganti care vorbesc cu angajatii lor ca si cum ar fi nimicuri?

Dar doctori care se cred asa inteligenti incat nu au timp sa se ocupe de problemele fiecarui pacient?

Dar politicieni, sau oameni de afaceri care au avut un noroc incredibil ca au ajuns acolo unde au ajuns si totusi se cred D-zeu pe pamant?

Daca ati vazut toate acestea inseamna ca nu ati dat de modestie, ci de prostie. Eu de asta dau peste tot. As vrea sa nu mai dau de ea, dar tinand cont ca foarte multi sunt prost crescuti ce pot face eu?

22 februarie 2009

Se vand covrigi la mall

Am trait sa o vad si pe asta. Se vand covrigi la mall, mai exact la Moldova Mall, la "cantina" de la etajul 5 si nu sunt nici scumpi, se vand cu 50 de bani bucata.

Bineinteles ca nu e clara poza, deoarece nu aveam voie sa fac poze. E facuta pe furis .
Nu am considerat niciodata Moldova ca pe un Mall in adevaratul sens. Il vad mai mult ca pe un crossover intre Iulius si Hala Centrala, dar oricum, se observa ca e criza...

21 februarie 2009

Intrebarile mele

Ca orice om, am o groaza de intrebari despre viata si despre lumea in care traiesc. Daca stiti raspunsul la vreuna din ele nu ar strica sa lasati un comment. Acestea sunt doar cateva:


1. Nichita face/a facut ceva concret pentru Iasi? Si daca nu a facut cum de a iesit primar pentru a doua oara?

2. Ce s-a intamplat cu banii luati de pe BCR,BRD, CEC, Petrom?

3. Cand Vantu a fost considerat suspect in frauda de la FNI a observat cineva ca era trecut in topul celor mai bogati romani, imediat dupa frauda, avand in jur de 600mil euro?

4. Cum naiba a ajuns Udrea profesoara, apoi ministru?

5. Nu deranjeaza pe nimeni faptul ca Stolojan e nasul unor mafioti?

6. Tiganii cu obiceiuri proaste mai pot fi educati?

7. E normal ca Boc sa fie prim ministru?

8. Nu e amuzant ca PSD si-a schimbat culoarea din albastru in rosu, culoarea reprezentativa a comunismului?

9. Daca flota a disparut, nu e logic ca a luat-o cineva?

10. De ce in caz de inflatie ridicata, care inseamna ca sunt prea multi bani, mult peste nevoile reale, principala masura de combatere este scaderea salariilor oamenilor simpli si cresterea preturilor la produse, masura ce afecteaza cel mai mult oamenii saraci, in loc sa creasca impozitele si sa scada salariile celor cu venit foarte mare?

11. De ce toti oamenii de afaceri si/sau politici importanti sunt masoni?

12. Cum e posibil ca OTV sa faca audienta?

13. E normal sa platim tampenia de TVR?

14. Nu e nimeni indignat de modul de calculare si facturare a E-ON Gaz si Electrica?

15. De ce biserica are atatea afaceri, precum: spitale private, inchirieri sali pentru nunti, expozitii, tot felul de hoteluri,etc. e cumva in numele lui D-zeu?

16. Serban Huidu spune despre Badea ca e un mare impostor, un ipocrit. Sa ii dam dreptate?

17. Cand o sa scoata rasetele false din emisiuni si seriale de comedie?

18. De ce in Tara Sfanta sunt atatea razboaie? Nu ar trebui sa fie ocrotita de D-zeu?

19. Sunt profesorii universitari, ciudati, superficiali si materialisti?

20. Daca aveti o boala mai putin cunoscuta, care sunt sansele sa fie descoperita de medicii nostri ?
.....urmeaza sa mai completez
Unele intrebari sunt retorice.

Website de vanzare

Mai multe detali aici: http://www.cubeadvertising.ro/blog/

Cateva cuvinte despre criza

Precum ati observat, nu am prea vorbit despre criza pe acest blog. Asta pentru ca nu e prea mult de spus. Vedem cu totii la televizor cum se inchid fabrici, cum sunt dati afara muncitorii, cum nu se mai dau credite, cum creste infractionalitatea datorita saraciei si cum se intorc muncitorii cat si infractorii nostri din strainatate. Nu vreau sa repet tot ce auziti la televizor, nu asta e rolul acestui blog. Dar un lucru e sigur, ca va fi si mai rau de atat. Se vorbeste foarte mult despre globalizare, o noua ordine mondiala, un nou regim politic, niste razboaie...naiba stie ce va fi..dar e foarte clar ca lucrurile se vor schimba de acum incolo.
Daca ar fi sa ne aducem aminte de trecut, mai exact inainte de '89, si atunci era greu. Existau ratii, carne putina, caldura putina, deoarece Ceausescu se hotarase sa plateasca toate datoriile Romaniei odata, negandindu-se la popor. Cu totii stim sfatul lui cel mai de pret, adresat poporului roman, menit sa ii ajute sa scape de frigul din apartamente: "Mai puneti o haina pe voi!". Acum e criza si trebuie sa ne cream singuri ratii, ca doar e democratie. Singura diferenta foarte vizibila e ca unii au ratii mai consistente decat altii...De aici putem trage usor concluzia ca atat comunismul cat si democratia nu reprezinta solutii, iar politicienii nu ne pot ajuta sa trecem de criza. Ambele regimuri au efecte devastatoare. Sunt niste regimuri care nu functioneaza asa cum doreste poporul, democratia fiind practic sinonima cu coruptia, hotia, iar comunismul cu saracia.
Cine ne-ar putea ajuta sa trecem cu bine de criza? Poate religia, sau credinta? Ar putea sa ne ajute intr-un fel?
Cu siguranta nu. Religia e printre principalele motive de razboi in multe tari. Daca singura noastra speranta e o interventie divina, sau o interventie a bisericii atunci chiar ca am incurcat-o. Nu vreau sa par ateu, sau agnostic, dar daca intr-o zi se va dovedi ca tot ce se spune in biblie e fals, iar totul e menit sa manipuleze? Ce o sa facem atunci? O sa fim pierduti pentru ca nu avem in ce crede?
Deci e greu cu criza...dar pana la urma asa e viata: e grea si nu reprezinta decat o lupta pentru supravietuire, nimic mai mult. De ce incercam sa muncim, sa ne deschidem o afacere sau chiar sa furam? Doar pentru a supravietui.
In cazul in care criza se va adanci si vom ajunge sa murim de foame, e bine de stiut ca si furtul e o alternativa, iar ca sfat: atat politicienii cat si interlopii au multi bani si nici Dumnezeu nu cred ca se va supara daca furati de la ei .

19 februarie 2009

Muzica | Ed Solo & Skool Of Thought - Life Gets Better

O melodie descoperita recent, care imi place. Noroc de internetul asta. Stiu ca nu ar trebui sa fac asta, dar o puteti descarca de aici .

Poze amuzante si semi-amuzante

Cateva poze interesante gasite pe internet. Sunt vechiute, dar daca le stiti deja, puteti trece peste . Le-am gasit aici.

1. Calculatoarele erau scumpe si inainte..


2. Loc de parcare pentru betivi


3. Nu e ginecolog, dar..



4. Cred ca uraste copiii...


5. Cartier aglomerat

18 februarie 2009

Gradina zoologica si presa

Iar am facut greseala sa ma uit la cutia neagra cu imagini si sunet pe care o numim televizor.
Imi place sa fiu informat, sa mai aflu o stire, si aceasta dorinta ma impinge sa mai deschid televizorul atunci cand incep stirile.
E greu sa nu observ cat au profitat de moartea lui Marian Cozma. In fiecare zi, veneau cu cate o "noutate", incat mai aveau putin si bagau o camera in sicriul sau. Au profitat de fiecare moment in parte. Sute de reporteri, comentatori si bagatori de seama.
Cristian Tudor Popescu a scris un editorial recent despre acest subiect: "În articolele dure apărute în presa din Ungaria, ţiganii asasini sunt numiţi şerpi veninoşi. Oare cu ce animal ar putea fi asemuiţi jurnaliştii români care i-au băgat microfoanele până-n ochii înlăcrimaţi mamei lui Cozma, întrebând‑o: „Ce-aţi simţit? Ce simţiţi?”. Sau cei care au dat în prim-plan chipul lui Marian Cozma în coşciug, încălcând cele mai elementare reguli ale meseriei batjocorite la televizor prin cuvântul de ocară „deontologi”?"(sursa aici ).
Au reusit sa il transforme, dintr-un handbalist oarecum anonim, cunoscut doar in cercurile pasionatilor de handbal, intr-un erou national. Eu nu auzisem de el pana acum. E regretabil ce s-a intamplat si intradevar merita sa fie cunoscut, nu doar Mutu si Chivu, mai avem si alti sportivi. Trebuie sa mori pentru a fi bagat in seama ca sportiv? Dar jurnalisti si-au aratat adevarata fata,sunt niste fomisti, doar niste animale, relatand fara suflet orice stire despre Marian Cozma, si pomenindu-l ca pe un cuvant cheie menit sa atraga audienta.
Dar nu e prima oara, ei profitand la maxim de orice ocazie posibila. Tin minte ca in alte dati vorbeau despre Becali zilnic, aproape la orice ora, despre Mutu, Chivu, sau vagaboanda de Ciumac. De ce ne intereseaza asa mult vietile altora? De ce ne plac scandalurile? M-am saturat sa vad oameni de cea mai joasa speta la televizor, de balbaieli in direct, de reporteri transmitand aiurea de pe strada (de multe ori nefiind la fata locului), denaturand stirea comentand-o aiurea, de entuziasmul care il au atunci cand prezinta o stire, de trasul de timp, de exagerare, de fetele prezentatoarelor etc.
Ma uitasem chiar si la Capatos cand si-a inceput emisiunea "Un show pacatos" si chiar nu ma interesa. Ce face Zavoranu, Nikita, sau cine naiba, e complet inutil sa aflu asa ceva. Am impresia ca e foarte crispat omul acela, zambeste fortat, parca nu a mai fost la WC de ani de zile. Dar cel mai crispat om posibil, cred ca e Marutza. Omul ala e fals, de multe ori crezand ca e doar un robot. Nimic natural. Ca si cum ar avea un bat in fund, un pistol pus la tampla si apoi ar incerca sa se compoarte natural, dar bineinteles ca nu poate, dar e doar parerea mea personala.
Cat despre prezentatorul de pe sport.ro , ala chiar merita scuipat si injurat, el si tot postul. Ca promoveaza imbecili ca Becali, ii cheama in emisiuni si practic le creaza o imagine.
Un raspuns pentru gunoaiele din presa, intocmite de animale proaste si fara suflet il are tot CTP, in acelasi articol, nu ca nu am fi stiut lucrul acesta, dar cateodata pur si simplu trebuie spus:
"Pentru ce josniciile acestea subumane în presă? Răspuns: pentru rating. Pentru share. Audienţă, tiraj. Adică bani. Există destui inşi care se hrănesc cu durere, cu moarte. Iar presa românească e tot mai mult cateringul lor." (sursa aici)

17 februarie 2009

Cei mai violenti politicieni din lume

Mi-am dat seama ca nu am mai scris despre politica de ceva timp. Acum cred ca e momentul potrivit. Am gasit pe internet un top cu cei mai violenti politicieni din lume. Am facut o mica selectie:

1.Primul, cel de pe podium e vice prim ministru sau asa ceva, iar cel lovit e ministrul sanatatii, amandoi sunt din Cehia:


2. Taiwanezii sunt cei mai pasionati de politica. Atat de pasionati incat se iau si la bataie...



Cand o sa vedem o lupta si la noi in parlament? Poate nu sunt destul de pasionati politicienii nostri.

3. Si cei din Georgia se mai cearta in emisiuni:


Oare unde am vazut o scena similara numai cu alt sfarsit?

4. Kung Fu Parlament.


5. Politicienii nigerieni


6. Mexico



7. Parlamentul somalez


8. Bolivia


9. Si britanicii sunt violenti:


10. SUA


Topul in intregime il gasiti aici.

De ce ai comanda asemenea produse?

De la crema de melci, la cutite, storcatoare de fructe, la tot felul de chestii care vibreaza, incalzesc sau aspira. La teleshoping gasesti tot ce vrei si ce nu vrei. Cateodata raman uimit ce tampenii pot aparea. Acum sa fim seriosi: nu te-ai simti cel mai prost om posibil daca ai sta in asemenea cort in miniatura, in mijlocul casei, sperand sa scapi de kg? Crezand ca daca transpiri un pic, slabesti si pui muschi pe tine...cat de naiv trebuie sa fii?

"Molistii"

Din segmentul: "supararea cand imi vine, rup camasa da pa mine"

Nu imi plac oamenii increzuti, care sunt de "bani gata", care au o inteligenta redusa, sau sunt pur si simplu niste taraturi. Dar in acest articol nu este vorba numai despre ei, dar si despre un loc, un loc unde se aduna majoritatea persoanelor pe care le dispretuiesc. Acel loc se numeste -mall-
Nu mi-a placut niciodata locul respectiv, incepand cu anul 2000, anul cand s-a deschis, tot ma intrebam: "Cum naiba poti intra intr-un complex comercial cu ochelari de soare, cu haine stralucitoare si stramte (sau f largi) si sa mergi ciudat (ca un prost) si apoi sa te dai mare. Inainte de mall ce faceau oamenii aia? Praseau pe camp? Ingrijeau animalele? Pentru ca par la acelasi nivel cu un cioban, care nu a citit o carte in viata lui, care sta tot timpul cu oile..cu o mica diferenta..ca ciobanul, stand singur mult timp, mai are apucaturi filosofice despre viata, pe cand gagiii si gagicele cu ochelari de soare nu prea au. Chiar era nevoie in Iasi de un loc unde sa incapa atatea "aere", nu aveau cui sa arate ca sunt smecheri, dar mall-ul a rezolvat problema. Cu timpul m-am obisnuit cu ideea, bine acum aerele au si o denumire, aceea de fitze, iar persoanele cu inteligenta scazuta si purtatoare de haine strlucitoare si ciudate se numesc cocalari si pitzipoance. Am acceptat si asta. Si gandind logic, unde naiba ai putea merge in orasul asta subdezvoltat? E o atractie acest mall. Doar nu ai sa mergi pe frig prin parc. Dar nu pot accepta ca aceste maimute sa fie atat de nesimtite. Bun, i-a inzestrat D-zeu cu noroc, au bani multi, masini scumpe si mai stiu eu ce, dar bunul simt nu se cumpara si nici inteligenta. Bineinteles ca mai sunt si sarantoci care se dau drept oameni cu bani. Probabil o sa imi reprosati ca sunt invidios ca ei au si eu nu, dar nu mi-e jena sa recunosc:sunt invidios ca au mai multi bani decat mine si probabil au mult mai mult noroc decat mine. Eu am avut ghinionul sa ma nasc intr-o familie saraca, dar am fost bine educat si am mult bun simt, lucruri care bineinteles nu ma ajuta in viata..chiar deloc. De nesimtiti dai peste tot: in trafic, mall, la facultate, la servici..dar climaxul a fost la mall: atatia ipocriti, snobi, parveniti, tarani si retardati increzuti nu ai sa gasesti nicaieri.
Am fost duminca la o shaworma si chiar nu am putut manca in liniste. Era foarte aglomerat, am gasit intr-un final o masa libera si apoi din 5 in 5 minute venea cate un dobitoc/dobitoaca si ma intreba daca poate sta la masa, deoarece mai erau inca 3 locuri libere. Poate is eu dereglat, dar in primul rand nu eram singur, iar in al doilea rand, mancam. Cat de prost si disperat trebuie sa fii sa imparti o masa cu altii..mergi naibii in alta parte sau asteapta sa se elibereze una. Oameni prosti si fara obraz. M-am enervat teribil. De acum inainte am sa stau departe de locul ala, ma ales in weekend si am sa merg doar daca e absoluta nevoie, oricum eu nu gasesc haine pe placul meu acolo..de obicei vin pentru shaworma, si cam atat. Am vazut ca se mai vinde si pireu,carnati sau mazare, si chiar ma intrebam: De ce naiba as manca in oras, ceva ce pot manca si acasa? Dar sunt destui clienti si pentru asa ceva.

16 februarie 2009

Get Back Up

Cu totii am fost deprimati, probabil datorita faptului ca nu stim sa apreciem cu adevarat viata. Inainte de toate, ganditi-va ca sunt altii care o duc mai rau. O relatie esuata, o concediere, un examen picat sunt doar nimicuri....Lasati prostiile si bucurati-va de viata!

In filmulet este vorba despre un om care are o vointa extraordinara si ar merita cu adevarat o medalie, e un supravietuitor. E socant filmuletul...dar va recomand sa il urmariti in intregime.

Acest filmulet l-am gasit aici .

Cum se uita un barbat la o femeie si invers

Mi s-a parut un aspect foarte interesant legat de viata oamenilor, mai exact cum se privesc 2 necunoscuti, pe strada sau in alt loc public:

Cum se uita un barbat la o femeie?
Partea proasta e ca barbatul nu se uita, el se holbeaza. Se uita ca disperatul mai exact (bineinteles ca sunt si exceptii). Se uita la orice chestie i s-ar parea atractiva, la partile anatomice pe care il intereseaza cel mai mult si aici fiecare cu interesele lui: sani, fund, picioare, fata, etc. Bineinteles ca in tot acest timp si femeile incearca sa puna in evidenta tot ce au mai bun, deci sunt si ele partial vinovate.

Dar cum se uita o femeie la un barbat?
Aici e mai greu de observat. Multi poate cred ca nu prea se uita, dar ei bine, va inselati. Se uita, chiar foarte atent, dar singura diferenta e timpul. O femeie "scaneaza" un barbat in medie, in mai putin de 5 secunde, fata de barbat care ii ia mai mult de 5 secunde pentru a privi o femeie. Probabil timpul record de "scanare" este datorita faptului ca nu doreste sa fie observata de catre barbat.

Si mai interesant e cum se uita o femeie la alta femeie:este ceva destul de greu de descris, un subiect pe care l-am dezbatut si aici, dar va pot spune cam ce au in gand: "Ce urat ii sta cu geaca aia/Ce par naspa are/Arata ca o parasuta/Ce urata e/" restul mai completati voi. Dar la cum se uita 2 femei una la alta..cam asta pot traduce .

La barbati trebuie sa recunosc ca mai intervine "invidia penisului", dar e clar ca nu in aceeasi masura cum intervine spiritul critic a unei femei asupra altei femei.
Trebuie sa precizez ca informatiile de mai sus provin din mica mea experienta de viata, deci sunt irelevante. Dar fiind blogul meu, imi dau cu parerea aiurea pe aici.

Reclama amuzanta legata de acest subiect:

7 motive pentru care sa nu cumparati flori

7 motive pentru care sa nu cumparati flori (pentru diferite ocazii):

1. Sunt urate cand sunt taiate, ele aratand mai frumos pe un camp/gradina sau eventual un ghiveci.

2. Sunt crescute si intretinute intr-un mod artificial.

3. Nu au miros datorita motivului nr.2

4. Se scumpesc exact cand ai nevoie de ele (de sarbatori).

5. Nu tin mult (doar cateva zile daca ai noroc).

6. Majoritatea florilor din comert nu sunt din Romania.

7. Sunt demodate-aici e discutabil.

Daca e sa ma intrebati pe mine, cred ca ar trebui sa dati banii pe altceva.

15 februarie 2009

Ziua Indragostitilor in Mall-uri

De Ziua Indragostitilor am avut "norocul" sa merg in ambele mall-uri: atat Iulius cat si Moldova (nu stiu cat de mall e Moldova, dar sa zicem). Sincer, am regretat ca am mers acolo..dar sa imi fie invatatura de minte: nu am ce cauta acolo de Ziua Indragostitilor. O ingramadeala de nedescris. Cu greu gasesti o masa si aia in cel mai prost loc. Concursuri stupide si zeci de pliante. La ingramadeala care era...nu putea sa iti priasca mancarea.
Toata lumea imbracata frumos, elegant sau sexy, cu o floare si/sau un cadou in mana..ca doar nah..e ziua iubirii. Si cand ma gandesc ca acum cativa ani, nici nu se stia despre aceasta sarbatoare. Totul era doar un zvon gen: "Stii ca americanii sarbatoresc Ziua Indragostitilor pe 14?/De unde stii?/Am vazut in filme!" Acum totul s-a concretizat. E un must-have cum s-ar spune. Nu esti in randul lumii daca nu sarbatoresti si tu aceasta binecunoscuta sarbatoare.
Mie nu imi place, nu mi-a placut de la bun inceput, singurul castig il au comerciantii, deoarece reusesc sa vanda tot felul de porcarii (care nu s-ar vinde in celelalte zile ale anului) la preturi exagerate de mari. Nici nu vreau sa pomenesc de florari..e ziua lor mai mult..ce sa mai...Cresc pretul la trandafiri cat ai clipi. Prefer sa nu fac parte din "turma" si sa nu respect aceasta sarbatoare. E o zi ca oricare alta.

Metoda de relaxare?

Pe mine m-a ajutat

1. Am pus filmuletul asta pe Desktop:


Si ascult melodiile astea 2:

Sting-Shape of my heart




Sting-Fields of gold




Atat muzica cat si filmuletul (in High Definition) le puteti descarca de aici.

La mine arata cam asa:

La voi are efect?

14 februarie 2009

Sinceritatea (de Valentine's Day)

Anti Valentine's Day

Se intorc hotii nostri din strainatate?

Cum deschid televizorul la stiri, cum aud de o talharie sau un banal furt. Ideea e ca aud din ce in ce mai des de jafuri armate, talharii si furturi. E clar ca a crescut rata criminalitatii destul de mult. O fi din vina crizei, pentru ca devenim din ce in ce mai saraci? Sau mai mult din cauza ca ni se intorc infractorii din strainatate?

Tinimtexis (targul de haine) mai patetic ca niciodata

Am fost azi la Tinimtexis, la sala sporturilor, cu gandul sa iau un mic cadou, poate sa imi iau o haina daca gasesc, sau eu stiu..ce mai gasesc pe acolo.
Ajung la sala sporturilor, platesc 1Ron intrarea si intru .... Dar ce sa vezi? Numai gunoaie. Inteleg ca e criza, dar hainele respective sunt vechi. Asta e cuvantul care le poate descrie: vechi. Niste haine comuniste, pe care nu le cumpara nimeni. Locuind in Iasi, mi-am dat seama ca nu gaesc cine stie ce haine, pentru ca e un oras sarac. Dar ce gasesti acolo e mult peste limita bunului simt. Mai tineti minte ce haine erau in vechiul Centru Comercial Moldova(vechiul Moldova Mall), la etajul 1 sau 2 ( nu mai tin bine minte)? Sunt exact aceleasi haine. Chiar m-a amuzat un anunt care spunea: Sustineti industria romaneasca. Total de acord. Dar nu cea comunista. Daca ei au niste haine vechi prin depozite, asta nu inseamna ca trebuie sa le cumpar.
Concluzia: Nu ai ce cumpara!

Cel mai prost articol pe care l-am citit vreodata

Citind din cand in cand ziarul mai observ si mici greseli, sau superficialitati sau pur si simplu multe prostii. In acest articol se vede prostia in stare pura. Ma refer la acest articol : http://www.bzi.ro/Hotii-de-masini-angajati-la-primarie-VIDEO--Imagini-filmate-cu-camera-ascunsa--A43687.html , din ziarul Buna Ziua Iasi.
Articolul incepe cam asa: Primaria vinde masini hotilor. Afacerea este extrem de avantajoasa. Cu numai 280 lei, orice iesean isi poate alege o masina din baza Directiei de Servicii Publice Municipale (DSPM), din zona Baza 3, si, daca da dovada de stapanire de sine, poate pleca linistit la volanul autoturismului ochit.
Apoi continua:
E drept, pe langa stapanirea de sine, persoana care vrea sa-si traga masina de la primarie mai are nevoie doar de un act de identitate si cel mult o cheie potrivita.In urma cu doua zile, dupa orele amiezii, reporterii Buna Ziua Iasi au abandonat, pentru cateva minute, un Logan de culoare alba in zona Copou, langa Inspectoratul de Politie al Judetului. Platforma DSPM s-a apropiat ca un rechin atras de sange de masina lasata cu avariile aprinse. In doi timpi si trei miscari, masina a fost urcata pe platforma si dusa a fost. Dacia Logan a petrecut toata noaptea in baza DSPM, iar bateria s-a descarcat din cauza avariilor care au ramas aprinse.La orele diminetii, unul dintre reporterii BZI, care nu este proprietar al masinii, s-a prezentat la baza DSPM cu buletinul in mana si cu banii, 280 lei, in cealalta mana. O functionara a completat un formular, o chitanta si o factura si treaba a fost aranjata. Pana si un televizor ar fi mai greu de cumparat. Un alt angajat al DSPM a deschis lacatul tarcului in care fusese inchis Loganul. Vlaguita de avariile care s-au aprins si s-au stins toata noaptea, masina a refuzat sa porneasca. Nici o problema! Amabil, angajatul DSPM s-a oferit voluntar si a impins masina pana dincolo de poarta DSPM din Baza 3. Dupa ce nimeni nu a mai fost atent, reporterii BZI au preluat masina si, cu doua cabluri alimentate de la alta masina, au pornit motorul Loganului eliberat. Rasuflam usurati. La baza DSPM nu exista nici macar un sistem de supraveghere video.Dupa cateva ore, adevaratul proprietar al masinii se prezinta la biroul DSPM din Baza 3. O alta functionara, aceeasi relaxare. Cu actele masinii in mana, reporterul BZI incearca sa o convinga pe functionara DSPM sa-i inapoieze autoturismul. Raspunsul vine ca un trasnet. "La noi vin atatia si, fiind aglomerat, vor sa-si ia masina cat mai repede", s-a scuzat aceasta. Urmeaza clipe de cosmar, cu emotii profunde si transpiratie rece. Politia este alarmata. Hotul este dat in urmarire. Totusi, functionara nu poate oferi explicatii pertinente. "O omisiune", spune femeia. Mai lucid, un coleg al sau, tot angajat al DSPM, recunoaste ca fapta este destul de grava. "O omisiune de 600 milioane lei", spune acesta. In cele din urma, reporterul BZI, proprietar al masinii, linisteste spiritele. "Nu a fost decat un material de presa. De aici poate fura oricine!".Finalul apartine primariei: "Umblati cu tot felul de prostii!" sursa: Bzi
Acum as vrea sa mai adaug eu:
Mai, Catalin Boacna (n.r. autorul articolului) nu doare prostia? Cum e sa fii prost?
Din toate lucrurile corupte si hotiile din Iasi, tu te ocupi de mizeria asta? Ai vazut ce comentarii sunt pentru articolul ala? Esti prost rau de tot, fara suparare acum. Iar Loganul ala a tau (sau a cui o fi), costa 600milioane? Inseamna ca acel coleg nu era tocmai lucid. Ce Logan e ala? Cred ca te-au pacalit si aia de la reprezentanta Dacia (daca ai dat atat pe el). Trebuie sa ai grija. Te vad astia mai prost si profita de tine.
Nu ai rezolvat nimic cu articolul ala,decat sa dai afara niste oameni, si sa iti furi propria masina. Inselaciune se cheama, sau abuz de incredere cum doresti, dar ideea e ca tot hot esti. Asa poti merge oriunde sa furi. De fapt ce naiba...fura orice masina (ca in GTA). Poate vrei sa imi inscenezi si mie o mizerie din asta. Scrie si tu articole serioase.
Imi cer scuze pentru limbaj, dar chiar mi s-a parut un articol prost.

12 februarie 2009

Yahoo Messenger fara reclame

Noul Yahoo Messenger arata bine, dar arata mult mai bine fara reclame.
Pentru a scoate reclamele aveti nevoie de un mic programel, pe care il puteti descarca de aici. Trebuie sa inchideti de tot Yahoo Messenger, inclusiv iconita de langa ceas pentru a folosi programelul. L-am testat si functioneaza 100% pentru versiunea 9.0.0.2128 .
Daca nu aveti inca noul messenger, cu noile skinuri, il puteti descarca de aici.

10 februarie 2009