30 ianuarie 2009

Astea chiar merita injurate

Niste emisiuni-concurs de 2 bani. Pacat ca sunt prosti care sa participe la aceste concursuri.

Gata cu bunatatea

M-am gandit ca poate articolele mele nu sunt destul de dure. Poate nu ar trebui sa ma abtin. Poate ar trebui sa spun absolut tot ce am pe suflet, fara vreo retinere. M-am gandit sa las bunul simt la o parte si sa fiu rau, dar realist in acelasi timp. Deci gata cu retinerile.

A aparut prima televiziune ieseana online. Multe reclama. Pe toate siteurile importante vezi cate un mic banner .gif care te duce catre site site-ul lor: http://www.msmtv.ro/ . E o mare porcarie. Un site incomplet, facut de amatori, cu multe clisee. Au folosit Joomla in loc de alt CMS mai performant. Bine, Joomla are multi fani si sunt multe tempate-uri si componente, dar nu e cea mai buna varianta pentru profesionisti. Se incarca de obicei greu si da multe erori (cei de la newsiasi ar trebui sa stie). Grafica de pe site-ul lor e simpatica, dar pare incompleta. Astept o varianta mai dezvoltata. De transmisia lor online nu pot spune decat ca e o prostie. Cu totii ne putem face un cont gratuit pe mogulus.com si sa avem propria "televiziune" . O televiziune cat de cat respectabila ar trebui sa aiba propriul server pentru a transmite gen FSM sau Red5.
Concluzia: niste amatori. Multa reclama pentru nimic.

29 ianuarie 2009

In asteptarea vacantei..


Factura de curent si TVR

Trebuie sa recunosc ca nu ma uit pe TVR. Deloc. Stirile lor sunt plictisitoare. Filmele ieftine. Emisiunile sunt foarte proaste, daca ma intrebati pe mine. Am o mie de motive sa nu ma uit.
Dar stiati ca sunt 7 posturi TVR:

In mod normal, nu as avea nimic cu ele, doar o mica chestie m-ar deranja: le platesc obligatoriu odata cu factura de curent. Si TVR si Radio Romania. Nu cred ca am ascultat vreodata Radio Romania (cel mult 5sec, timp suficient pentru a trece pe alt post). Anul trecut au mai aparut 2 posturi: TVR Info si TVR HD. Deschise tot din banii nostri. Am auzit de multe ori ca au si datorii. Iau bani de la fiecare om care are curent in casa si de la firme, cere bani de la buget, incaseaza bani din publicitate si acum mai nou incaseaza si din concursurile alea obosite care te pun sa suni la un numar cu suprataxa. Ei risipesc banii nostri, TVR-ul e o risipa. Parca e vreme de criza..nu ar trebui sa mai renunte la niste televiziuni?

Merchandising de 2 lei

Din prima zi, am observat ca langa casierie, la un vestit hypermarket din Iasi produsele sunt aranjate oarecum neobisnuit. Nu am inteles niciodata de ce inelul vibrator care se pune de regula pe un penis (ca si prezervativele de altfel), sta asa aproape de batoanele de ciocolata si tocmai la iesire. Poate sunt doar eu de moda veche..

PS: Am cenzurat cat de bine am putut .

28 ianuarie 2009

Printi si printese

Ochelari de soare in casa, gagici in chiloti, lipsa de bun gust, prosti. Astea sunt doar cateva cuvinte folosite in descrierea unui cocalar si o pitzipoanca. Ma amuza teribil atat pitzipoanca.org cat si cocalari.com . Vorba Parazitilor: Daca erau masini, nu treceau RAR-ul
Odata cu aparitia Hi5-ului trebuiau sa apara si poze din astea, dar totusi nu inteleg...de ce naiba sa le pui pe Hi5, tocmai pe astea:

27 ianuarie 2009

Mancatul in oras

Chiar daca, pe mine ma urmareste criza financiara de cand eram mic, imi gasesc bani si timp sa mai ies in oras din cand in cand. Deseori ma intreb: pizza sau shaworma? Cand sunt afectat in totalitate de criza aleg shaworma, deoarece e mai ieftina.
Nu am frecventat toate locurile cu shaworma, dar printre cele frecventate pot enumera: Warda-care e langa univ de medicina.E un local foarte mic cu un patron foarte primitor, dar nu pot spune ca e buna shaworma....e acceptabila. Moldova Mall...(daca se poate numi mall) la etajul 5 exista o cantina cu tot felul de mancare, inclusiv shaworma, preturi acceptabile. Si berea e ieftina acolo (Perroni 4lei). O shaworma mai buna este si la Mado in Iulius Mall, dar acolo fluctueaza. Nu e tot timpul buna, au dati si dati. Eu dau importanta cartofilor..nu-mi plac vechi, uleiosi sau taiati prost.
Despre pizza am vorbit intr-un alt articol, deci nu se mai merita sa mai vorbesc odata. Dar pot sa va spun ca urasc pizza de la Mamma Mia care are dimensiunea unei clatite si nici nu e asa buna.Orice dimensiune ai lua tot mica si turtita e.
La McDonald' mi-am dat seama ca au schimbat gustul la cartofii lor pai. Au schimbat reteta, nu mai au gustul de alta data. La KFC gasiti cartofii pai cu acelasi gust care l-a avut McDonald's inainte. Dar in rest, nu am inteles niciodata de ce principalele produse la KFC sunt aripile si pulpele. Eu as fi ales bucati mai bune de pui..poate un piept...Adica daca s-ar trezi cocalaru' din mine... sa mananc niste aripi de pui? nu suna bine..
Pentru cei care au niste bani, sau pur si simplu vor un restaurant de calitate recomand Panoramic, de la hotel Unirea. Are o priveliste uimitoare asupra orasului, mancarea e buna (nu as recomanda salata de rosii), atmosfera e f placuta, muzica e buna si daca doriti sa impresionati pe cineva, mergeti acolo. Un minus as da pentru ospatari, deoarece, daca incetati sa mestecati deja vine la masa si va intreaba: Pot debarasa masa? Ceea ce mi se pare o lipsa de respect..Preturile intradevar sunt de "restaurant", dar nu sunt exagerate. Exagerate sunt preturile de la unele pizzerii fara valoare din Iasi.
Fotografii realizate la restaurant Panoramic

26 ianuarie 2009

Cea mai frumoasa statuie din Iasi


Imi place foarte mult aceasta poza, chiar daca este in ceata.
Este probabil cea mai reusita statuie din Iasi, fiind foarte detaliata si din cate stiu nu a fost facuta la noi in tara.

Al cui e Iasul?

Mergi cu masina intri intr-o mie de gropi, trebuie sa o parchezi pe trotuar, drept dovada ca nu exista o infrastructura si nu a creat nimeni locuri de parcare.
Mergi cu mijlocul de transport in comun iti dai seama ca pute ingrozitor in interior, ajunge greu in statie (de obicei avand trasee foarte lungi), iar in ora de varf va puteti da seama ce inseamna adevaratul mijloc de transport...supraaglomerat.
Daca mergi cu bicicleta ai mari sanse sa fii atacat de cainii maidanezi.
Daca mergi pe jos trebuie sa te feresti de masinile parcate pe trotuar.
Doresti sa te angajezi: iei ziarul, si te izbeste din plin, la "locuri de munca" singura industrie profitabila din Iasi: videochatul. Pe langa astea mai sunt: de reprezentant Avon, operator call center si ocazional frumoasa meserie de zidar.
Vrei sa te distrezi: eu personal nu am ce alege. Pot merge intr-un club de fitze plin cu interlopi sau cu tot felul de ciudati asta in cazul in care imi permit. Parc de distractii nu avem...
Vara la strand nu mai poti merge, deoarece Nichita nu a modernizat strandul de dimensiuni considerabile asa cum trebuia sa faca un primar harnic, el a facut cum nu trebuia: a instrainat tot terenul din spatele Palatului cu strand cu tot pentru a se construi hoteluri si cladiri pentru birouri ca doar astea ii lipseau Iasului.
Oricum mai ramane Ciricul si Buciumul unde te poti relaxa, eventual face un gratar, asta daca nu le vinde si pe astea nenorocitul.
Aaa..si era sa uit de minunata Gradina Botanica care si ea devine din ce in ce mai saraca si practic ar trebui sa se rebranduiasca in Gradina cu buruieni, deoarece cam asta gasesti pe acolo.
Vrei sa faci cumparaturi: cine a cautat haine prin Iasi stie foarte bine ce se gaseste. De obicei nu gasesti decat modele f vechi, cu materiale proaste si la preturi mari. Pana si mall-ul..ce haine are. Sincer nu sunt pe gustul meu. De reduceri ce pot spune? Escrocii cresc pretul si apoil il reduc, adica il readuc la pretul normal, deci pot spune cu multa usurinta ca reducerile la noi sunt o pacaleala.
Daca merg pe strazi, m-ai ales noaptea, eu personal nu vad politisti. Se patruleaza de obicei cand este un eveniment important, sau in cazul politiei rutiere ies pe strada doar inainte de Sarbatori pentru a face "rost" de niste bani. Asa ca nu pot spune ca m-as simti in siguranta in Iasi.
De boschetari pot spune ca sunt foarte multi, mai ales pe Independentei, adica in centrul orasului.
De caini maidanezi ce pot spune? Sunt la tot pasul..aproape ca mi se pare normal sa vad haite de caini la fiecare pas..mai ales in centru.
Despre economia Iasului ar fi interesant sa discutam..pentru ca in 10 secunde am termina. Cate fabrici are Iasul? Cate mai sunt in picioare? Afaceristii nostri pe ce se bazau? Doar pe imobiliare...
Daca ma intrebati de ce sunt asa suparat pe autoritati, edili, politicieni etc...sunt pentru ca nu asa trebuie sa fie un oras civilizat si modern in 2009. Cine a fost in strainatate, stie. Nu e normal ca zona centrala sa arate ca dracu. Sa se iroseasca toti banii din buget care sunt ai nostri, aiurea...Concertele, chiar daca atrag publicul sunt o risipa. Ar putea sa cumpere un autobuz de banii aia. Nici nu mai zic de faptul ca Simirad avea alte idei cu banii nostri..sa ii cheltuie pe confortul personal.
Nu vad unde sunt autoritatile.
Cui apartine acest oras? Pentru ca pare a nimanui.

24 ianuarie 2009

Ce a facut Nichita de cand e primar?

In primul si primul rand a modernizat transportul in comun din Iasi:

Acum calatorim in lux.

A modernizat liniile de tramvai si asfaltat strazile:


A creat locuri de parcare


Nu am facut fotografii la orice a realizat Nichita, dar mai pot enumera cateva:
-a vandut strandul
-a lasat cainii maidanezi sa se inmulteasca
-respira oxigen degeaba
-organizeaza concerte

Multumesc Nichita, tie si ajutoarelor tale. La fel si lui Simirad.
Dar asa de curiozitate..oare ce interlopi ajuta Nichita?

Morandi a cantat ingrozitor

Concert mare la Palatul Culturii.
In deschidere a cantat Morandi..sau ma rog Randi. Baiatul ala nu prea are voce. Se ferea sa cante..mai mult orchestra se auzea..nu a fost o zi buna pentru el. E penibil, dar amuzant.
Imi cer scuze pentru calitatea proasta a imaginii (am filmat cu telefonul care nu e asa performant) dar macar se aude :



23 ianuarie 2009

Isn't That Cute...BUT IT'S WRONG

De mult tare, cand eram mic, intr-o perioada cand Cartoon Network nu era tradus in romana, iar Udrea era doar o mica fufa si nicidecum ministru..aparuse 2 Stupid Dogs. Nu m-a impresionat niciodata, cu exceptia unei singure parti:


Cum arata o plaja adevarata

Din pacate, nu am apucat sa merg acolo..bineinteles din motive financiare..dar presupun, ca dupa ce am sa lucrez vreo 50 de ani si economisind toti banii, neirosindu-i pe mancare sau alte nimicuri de genul, am sa pot merge in locul mult visat.


vs. Marea Neagra


si totusi ce diferenta...

22 ianuarie 2009

Iaurt cu o reclama dubioasa

De mult am vazut reclama asta..am cautat-o pe net si nu am gasit-o.
Bineinteles ca am gasit-o in sfarsit pe site-ul companiei respective.
E o reclama la iaurt. Iaurtul cred ca e pentru copii, deoarece vad copii in clip. Ceea ce m-a amuzat foarte tare, dar in acelasi timp m-a pus pe ganduri, este muzica din fundal. Urmariti clipul si spuneti-mi:e potrivita acea melodie pentru o reclama la un iaurt pentru copii?

Muzica respectiva e mai potrivita pentru:

O alternativa probabil ar fi fost si Y.M.C.A.. Dar oare ce contine iaurtul ala?

Cele mai sexy

De cate ori nu am auzit de topuri cu cele mai frumoase/sexy femei din lume?
Orice revista probabil are propriul top, sau topuri copiate de la alte reviste.
Am auzit la radio, de un top recent in care s-a stabilit ca Eva Mendes e cea mai frumoasa din lume. Pana aici totul e in regula. Dar dupa ce o vedeti, nu o sa mai spuneti ca este in regula.

Priviti-o!Ea este cea mai sexy femeie din lume, poate si din univers dupa unii:


Si din cate imi amintesc si ea a castigat titlu de cea mai frumoasa/sexy:

Si ea :



Probabil va intrebati?: "Si?"

Personal le vad urate. Cand cineva imi spune ca "astea" sunt frumoase, automat o percep ca pe o minciuna. Singurul lucru care le propulseaza in asemenea topuri e celebritatea si nicidecum frumusetea sau altceva. O armata de oameni lucreaza din greu ca ele sa capete aceasta imagine de diva sexy sau mai stiu eu ce. Sunt satul de asemenea mizerii din reviste. Ma si mir cum de se cumpara acele reviste cu fețe modificate in Photoshop. Tin minte, ca intr-un reportaj pe Antena 1, a aratat ca se pun si dinti cu ajutorul Photoshop-ului, nu numai se albesc. Eu sunt de parere ca ar trebui schimbate criteriile: Cea mai sexy/frumoasa femeie din lume ar trebui sa arate bine si nemachiata , iar celebritatea sa fie ceva facultativ. Daca ati iesit din casa sigur ati observat fete/femei mult mai frumoase decat cele prezentate.

Iar pentru final am pus o fotografie cu una dintre cele mai sexy si sexoase fiinte:

Pamela:

21 ianuarie 2009

Secretarele

Orice om trebuie sa intalneasca odata si odata o secretara. Macar o data in viata dai de una.
La servici, la facultate..e imposibil sa nu intalnesti una.
Eu am sa ma refer acum strict la secretarele de la universitate. Am avut privilegiul sa le cunosc atat pe cele de la Cuza cat si pe cele de la Petre Andrei.
In primul rand trebuie precizat faptul ca au multe lucruri in comun. Sictirul, sau scarba este ceva ce au in comun majoritatea secretarelor de la facultate. Cel mai probabil, ele mananca multa lamai (probabil pentru ca au vitamina C si asa nu mai racesc in anotimpul rece) si au expresia faciala potrivita unui mancator de lamai. E foarte posibil sa le tina in gura pentru mult timp..in loc de guma. Odata cu scarba vine si acel moment cand chiar trebuie sa isi faca treaba:adica sa vorbeasca cu studentii..Numai D-zeu stie de ce o persoana care este xenofoba este pusa la relatii cu publicul aka secretariatul.
Cand a fost angajata, probabil trebuia sa indeplineasca anumite conditii..e normal..ca la orice loc de munca de altfel. Printre acele conditii putem enumera: lipsa de respect pentru studenti, mult sictir, greata, lene, lipsa bunului simt - e un must have, rezolvarea tardiva a tuturor sarcinilor si bineinteles pupat in fund orice superior.
E interesant de aflat: Oare cate studii au dansele?
E pacat, ca tocmai cei care se ocupa cu publicul, sunt acei oameni care nu stiu sa vorbeasca si nu stiu cum sa faca fata solicitarilor.
In aceasta categorie intra multe persoane, nu neaparat doar secretarele care le-am intalnit eu la facultate, ar intra si multe d-ne/d-re de la multe ghisee de la primarie/trezorerie/farmacii/policlinici/etc. care in loc de "Multumesc" iti spun practic: "Du-te-n p***a m*-**i!"

Strada mea

E greu sa comentez...dar daca va spun ca abia astept sa ma mut..se intelege ce simt.
Si daca intreaba cineva, raspunsul este: Da, te afunzi in noroi !

Lista cu filme preferate

Din cand in cand, cineva din lista mea de 2 persoane de pe messenger ma intreaba:"Stii vreun film bun?"
Nu stiu asa multe, deoarece rar se iveste un film bun. Multe filme in afara de o publicitate agresivia..nu au nimic. Trebuie sa cauti pana sa gasesti ceva care sa merite sa iti consume 1ora jumate-2 ore din viata ta.
Printre filmele care imi plac se numara:

The Prestige
Un film care merita vazut, parerea mea. Are un scenariu foarte interesant, si e total imprevizibil. Dupa trailer nu pare cine stie ce...dar daca il vedeti de la un capat la altul puteti realiza ca este un film de calitate . Mie personal mi-a placut foarte mult.

No Country For Old Men
A castigat foarte multe premii. Mi-a placut datorita atmosferei pe care o creeaza (daca aveti ocazia sa il vedeti HD cu atat mai bine). Recreeaza atmosfera anilor 70 foarte bine.

How to Lose Friends & Alienate People

Un film foarte amuzant, care te binedispune indiferent ce stare ai avea.

Un film asemanator, la fel de amuzant este si Hot Fuzz

Daca tot vreti un film care sa va binedispuna trebuie sa vedeti Madagascar (1 si 2). Indiferent de varsta..merita vazut(e).

20 ianuarie 2009

Nu's fan Coca Cola

Va mai aduceti aminte de campania lor "Fabrica de fericire"?
Ce naiba era chestia cu par si buze? sa fim seriosi..chiar asa?

Nume de tot rasul

Romanii au simtul umorului in ceea ce priveste numele, prenumele sau numele strazilor.
Chiar langa Politia Rutiera din Iasi este o strada cu un nume destul de interesant:STR. FIERBINTE. Oare ce o fi fierbinte acolo? E amuzant si ca idee..."Unde stai?/Pe str. Fierbinte"

Am gasit si un articol interesant..cu numele amuzante ale romanilor:

Sa te cheme Puțica, Pișu sau Boubatran

17 ianuarie 2009

Niste idioti..

Niste filmulete amuzante cu idioti gasite pe YouTube:


Premiile Darwin:

Cum se aranjeaza o poza pentru un profil pe net

Vedete nemachiate

Vedete urate de pe la noi

Nu toate vedetele de la noi sunt frumoase. Sunt unele chiar foarte urate (dupa parerea mea), chiar daca sunt laudate intruna de trustul la care lucreaza.
Acestea sunt doar cateva exemple (a se tine cont de faptul ca aici sunt machiate si aranjate):










Va urma

16 ianuarie 2009

Do Pretty Girls Fart?

Trag fetele dragute, vanturi?
E o intrebare stupida bineinteles, cu un raspuns evident.
Mythbusters au distrus si acest mit, intr-un episod,care,din pacate nu a fost difuzat la TV.
Pe scurt, au pus un microfon de inalta fidelitate intr-o pereche de chiloti impreuna cu un senzor, si i-au dat asistentei lor, Kary Biron.
E interesant de urmarit cum reactioneaza ea, fiind evident foarte jenata.

15 ianuarie 2009

Unul din simbolurile comunismului

Ati vazut vreun magazin/institutie cu aceasta planta? Mai mult ca sigur acele locuri nu sunt renovate si foarte posibil sa fi existat si inainte de '89.
Si daca va intrebati ce sunt scaunele alea minunate din poza..sunt niste scaune dintr-o policlinica existenta si in ziua de azi...si bineinteles nerenovata.
Ficusul-un simbol al comunismului.


Studentii de la Universitatea Petre Andrei, Facultatea de Drept, iau teapa dupa teapa

Studentii de la Univ Petre Andrei, mai precis de la Facultatea de Drept iau o teapa uriasa.
Cel mai mult au de suferit cei de la frecventa redusa si cei care dau restante, datorita "severitatii" profesorilor la examenele scrise.
La aceasta facultate se profita de student, deoarece exista o foarte mare nevoie de bani. E o univ particulara care trebuie sa fie profitabila. Se castiga sume foarte mari din taxe anuale si mai ales de pe urma examenelor (restantelor) si a spagii.

Cum se profita de studenti?
Daca esti student de nivel mediu, inseamna ca ai sanse foarte mari sa pici. Rar trece cineva un examen scris la Petre Andrei. Nu neaparat datorita materiei grele, ci mai mult datorita profesorilor care sunt foarte exigenti.
Ideea de baza la aceasta universitate este: sa se faca cat mai multi bani. Nu are legatura exigenta profesorilor cu bunatatea. Ei sunt exigenti doar datorita faptului ca se castiga foarte multi bani de pe urma restantelor. Cu mult mai mult decat cu taxa anuala.
Odata ajuns in restanta, ai de platit 50ron/materie pentru un examen. Exigenta creste.. daca il pici..mai dai o data examen-cost 100ron/materie, dar la fel..exigenta creste si mai mult. La ultimul examen, in valoare de 200ron/materie, sansele de a trece cresc, pentru ca nu o sa vina si alti ani, cand o sa fii si mai disperat sa treci.
Corectarea tezelor se face destul de stupid, nu exista un barem de corectare clar, bine definit. Iti da 2 subiecte si tu trebuie sa scrii despre ele. De aici Dumnezeu cu mila. Nefiind un barem bine definit, te pot pica pe orice motiv: ca e prea succint, ca nu e la subiect, ca ai dezvoltat prea mult, ca e urat scrisul..se gaseste ceva. Nu poti depune contestatie..asa ca te paste restanta.
Ce se intampla apoi?
Cresc sansele exmatricularii, platesti foarte mult pentru restante si eventual, reinmatriculari.
Daca vrei sa treci examenele ai si o alta alternativa...Trebuie sa cauti o pila.
Din auzite, in legatura cu spaga, lucrurile stau in felul urmator:profesorii cer 100E pe examen, decanul cere 200E ca e mai smecher. Dar nu e garantat ca ai sa treci.
Daca vrei sa scapi de aceasta facultate..probabil te gandesti la un transfer..asta nu e tocmai o alternativa ieftina. Taxa de transfer pe care o percep, deci practic pentru a-ti da dosarul inapoi, e de 2000RON, adica 20mil lei vechi. Daca vrei un extras de foaie matricola..costa inca 15mil.
Trebuie remarcat faptul ca cei care dau bani, au cunostinte, cei care invata foarte bine si cei care copie au sanse mai mari de trecut.
Daca as fi ziarist m-as infiltra pentru a face niste reportaje despre coruptia de la Petre Andrei, sa prind profesorii cum iau spaga, mai ales la filialele judetene (deoarece au si in Bacau, Piatra Neamt etc).
Exista foarte multe nereguli printre care enumar doar cateva: nu se verifica identitatea la examen, deci poate oricand da altcineva examen in locul altuia; baremul de corectare nu e definit si se pun note dupa ureche; copiii "vedetelor",procurorilor etc. iau toate examenele cu nota maxima, majoritatea nefrecventand cursurile, practicandu-se metoda cu scrisul acasa, foaia de examen este stampilata si semnata, dar daca primesti foaia acasa sa scrii in liniste nu sunt probleme. Si lista ar putea continua..

9 ianuarie 2009

Becali dansand la nunta

Stiu ca e vechi filmuletul de acum..dar blogul meu e relativ nou.
E de la nunta lui Chivu si Adelina Elisei.

Super tare

7 ianuarie 2009

Ingrozit de noul guvern

Vazand la televizor conferinta de presa a lui Boc si Videanu, am ramas stupefiat. "Astia chiar au ajuns la putere." mi-am spus eu. Cum naiba? Cei mai batjocoriti oameni, oameni destul de urati in multe medii, Boc cel care cade in emisiuni, are 1,5m si e ca un fel de catelus pentru Basescu, iar Videanu, cel care a pus borduri timp de 4 ani, nefacand nimic constructiv in Bucurestiul ala. Acesti oameni, ne decid soarta. Ei pot hotari ce fac cu pensiile,salariile, acum ei gestioneaza problema cu gazul.
Imi place, ca in orice reportaj despre aceasta tema, se introduce in mod fortat fraza: Nu avem motive de ingrijorare!. .. Poate ca sunt motive de ingrijorare. Doar nu o sa rezolve Boc si Videanu problema, negociind cu rusii..dar asta e deja alta poveste. Ramane de vazut.

Guvernul asta chiar ma sperie, si abia aici am motive de ingrijorare.
Se pare ca ministrul sanatatii, e patronu' Ferrari Romania, adica e clar "ca are competente in acest domeniu" de fapt singurul lucru care il recomanda este averea.
Despre Berceanu..asta a mai fost ministru de cateva ori. Ce a facut? Nimic. El tot da afara oamenii si isi pune rudele si prietenii in minister. Il va ajuta functia sa isi mai mareasca averea oleaca.
Udrea, ministru? E ca un fel de gluma proasta, dar nu e. E si ea ministru, am auzit ca isi cheama toti prietenii la Palatul Victoria. Foarte bine. Poate ca asta meritam. ..

Lupta intre PD si PSD a luat sfarsit se pare. Banii sunt mult mai importanti, mai ales in moment de criza, cand ar fi pacat sa nu profiti de acest argument.
Ce poti spune despre PSD ? De obicei nu te gandesti decat la un singur cuvant: Iliescu..mie personal nu imi vine sa cred, ca dupa revolutie, a ajuns presedinte, de 2 ori acest om..mana dreapta a lui Ceausescu. Nu cred ca exista arhive cu Ceasusescu fara sa apara si Iliescu in fundal. Cat despre oamenii lui...hoti ..ce sa mai..is toti niste hoti..ca si aia de la PD. Ar trebui confiscate toate averile lor.
Pacat ca nu avem ce sa alegem...chiar si maine daca ar fi alegeri..tot nu am avea cu cine vota..doar acesti nesimtiti, hoti care candideaza de fiecare data si fac schimb de functii o data la 4 ani.