8 decembrie 2009

Fotografii cu orasul Iasi (primavara,vara,toamna,iarna)

Fie ca sunteti plecat in afara si va este dor de acest oras, fie nu ati fost niciodata aici, sau poate nu ati dat importanta anumitor lucruri din acest oras, acest album va va ajuta sa il (re)vedeti.
Am muncit la acest album timp de un an, si desi nu este cel mai frumos album din lume, este un album la care tin foarte mult. De multe ori e bine sa nu mai tii cont de nesimtire, gunoaie, politicieni (si mai ales primari si presedinti de consiliu judetean) si sa te bucuri de ceea ce ai, de ceea ce vezi.
Imi cer scuze ca nu am reusit sa fotografiez tot ce e important (inclusiv faptul ca nu le-am aranjat in ordine), dar din lipsa de bani si/sau timp nu am putut, iar in cele mai multe situatii cladirile erau inconjurate de o schela.

Locatii: bulevardul Stefan cel Mare, Palatul Culturii, Lacul Ciric, Parcul Copou, Expo-Parc, Casa Dosoftei, Mitropolia, Starea Civila (str. V. Alecsandri), Piata Unirii, Hotel Unirea, Hotel Traian, Catedrala Catolica, Biserica Sf. Neculai, Gradina Botanica, Rapa Galbena, Independentei, Casa Pogor, capat Copou, Colegiul Costache Negruzzi, Universitatea de Medicina si Farmacie, str. Lapusneanu - Muzeul Unirii, Stadionul Emil Alexandrescu, Palatul Roznovanu, Biserica Barboi si Dealul Repedea (Bucium) - in diferite perioade ale anului (primavara, vara, toamna si iarna)

Puteti considera acest album un cadou, deoarece nu cer niciun ban, doresc doar sa scrieti de unde le-ati luat in cazul in care le folositi. Toate fotografiile (1600x1000) se pot descarca de aici: - Partea 1 - Partea 2 -

Pentru fotografiile de 10MP (3888x2592) si alte servicii fotografice va trebui sa ma contactati.



































































































































UPDATE: Fotografiile fac parte din albumul "From Iasi with love" si pot fi descarcate GRATUIT la dimensiunea lor originala (3888x2592 -10.3 Megapixeli) si nemarcate! Pot fi folosite atat pentru scopuri personale sau comerciale.
Noi linkuri :
Skydrive
Facebook

Cuvinte cheie: imagini iasi, fotografii iasi, album foto, foto,primavara, vara,toamna,iarna, cele mai frumoase poze, cel mai frumos album

23 de comentarii:

  1. Nici nu stii ce surpriza minunata mi-ai facut!Uitasem,in valtoarea vietii,cat de mult am iubit orasul asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm si eu iubesc acest oras.Cand am nevoie de poze hop pe blogul tau.De altfel l-am si adaugat pe o pagina a forumului meu:

    http://iasi.ace.st/LINKURI-PARTENERE-h2.htm

    RăspundețiȘtergere
  3. Superbe fotografiile, felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragul nostru binefacator! Iti multumesc din inima in numele tuturor celor care sunt indragostiti incurabil de acest municipiu splendid!
    Mare pacat ca - din cauze economice - in ultimii ani acest oras minunat s-a cam golit de intelectuali, s-a umplut lumea larga de ei, multi au ajuns chiar si peste ocean.
    Oricum, un ardelean iti multumeste din inima si te felicita! Dumnezeu sa-ti dea sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte reusite aceste poze.Imi plac.de altfel sunt iesean.

    RăspundețiȘtergere
  6. absolut sublime pozele, iar iasul-dragostea mea ever! felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum e tarziu ! Dar ma voi intoarce , negresit sa il admir!

    RăspundețiȘtergere
  8. foarte frumoase poze si debia astept sa ajund in romania sa ajung in orasu meu scump IASI

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari? Ce altceva as putea spune?

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari! pozele sunt superbe...uitandu'ma la poze mi'am adus aminte ca trebuie cu totii sa fim mandri ca suntem ieseni.

    RăspundețiȘtergere
  11. este incredibil de frumos Iasul! mor dupa acest oras, nu as putea pleca de aici! si sunt iesean! pacat ca e lasat sa moara....

    RăspundețiȘtergere
  12. ma bucur ptr. albumul asta.fiica mea nu a vazut iasul si era curioasa cum arata.sintem in spania si planuim o vacanta dar pana atunci...multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  13. Este minunat ceea ce ai facut. Multumesc mult astept si alte foto frumoase cum am vazut ca stii sa faci.

    RăspundețiȘtergere
  14. FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF.FRUMOASE IMAGINI,EU SUNT DIN IASI DAR SUNT AFARA DE MULT,NU POT CREDE CE ORAS AM LASAT SI CE MINDRA SUNT DE LOKUL NATAL,SUPERRRRRRRRRRRRRR

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte frumos!!!! ma mandresc cu orasul meu!! sunt in afara dar ma bucur ca am revazut orasul meu iubit!! felicitari!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Tudorache Valentin-Teodor23 noiembrie 2012 la 23:13

    nu sunt ieșean,dar sunt indrăgostit de orașul ăsta ! Il vizitez cam de 2-3 ori pe an,sper să am marea șansă a vieții de a locui cândva acolo !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Complimente....esti un inger ce veghezi asupra pamintului nostru stramosesc.

      Ștergere
  17. daca nu am avut sansa sa ma nasc acolo macar sa mor acolo orasul poeziei orasul lui eminescu uneori ti se pare ca ii auzi pasii

    RăspundețiȘtergere
  18. Mai fa poze! Sunt exceptionale.

    RăspundețiȘtergere
  19. Superbe. Le-a vizualizat de mai multe ori si de fiecare data le descoper altfel.
    Sa mai faci si alte seturi...pentru suflete plecate din orasul si tara acestea.

    RăspundețiȘtergere
  20. Felicitări pentru idee dar și pentru calitatea imaginilor. Este un cadou făcut tuturor românilor,oriunde s-ar afla. Am vizitat Iașul în 2014. Acum l-am regăsit cu ajutorul acestor imagini. Iașul este o experiență care se trăiește . Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere