1 septembrie 2009

Intrebare de reporter: Cum ti se par fetele?

Ma uitam acum 2 zile la stiri, cand s-a difuzat un material, propagandistic bineinteles, despre "Formula 1 pe apa" si am sesizat urmatoarea intrebare a unui reporter, adresata unui concurent, evident de origine straina:
"Cum ti se par fetele?"

Aceasta intrebare e adresata de aproape orice reporter, oricarui strain.


Doresc sa le explic unele lucruri, precum ca, aceasta intrebare o adreseaza de obicei proxenetul catre clientul satisfacut/nesatisfacut de prostituatele pe care le are in grija. Daca e un proxenet grijuliu, intreaba clientul: "Cum i s-au parut fetele?". E ca un sondaj de piata, proxenetul vrand sa afle in acest mod daca clientul va reveni si daca va recomanda si prietenilor.

De asemenea, doresc sa ii explic reporterului, ca daca esti asa mandru ca esti roman, nu ar trebui sa te bazezi doar pe fetele alea care se dau pe langa straini, mai intreaba si tu de loc, de oameni in general...nu de fete, care daca tot suntem la acest subiect, trebuie sa stii ca fetele frumoase sunt in general mai scumpe (alea la care te referi) si nu sunt frumoase degeaba (asta daca ai o oarecare experienta de viata). Adica incerc sa iti spun ca fetele frumoase in bikini care se dau pe langa straini, au sanse mari sa coste mult, fie partida, fie pe ora.

Asadar draga reporter, nu mai intreba toti strainii cum i se par fetele, pentru ca e o intrebare extrem de stupida, nici nu mai spun ca strici imaginea putinelor fete cuminti din tara, care nu s-ar culca cu unu doar pentru ca e vedeta, strain sau ca ii ofera o anumita suma de bani.

2 comentarii:

  1. Da, de-acord cu tine. "Cum ti se par fetele ?" mi se pare o intrebare pusa din lipsa de inspiratie de catre jurnalistii nostrii.

    In orice caz, m-a amuzat articolul. Rock on !

    RăspundețiȘtergere