3 septembrie 2009

Acest blog a implinit un an

Pe data de 3 septembrie 2008, imi venise ideea de a face un loc unde sa imi vars nervii. Nu am stat mult pe ganduri, am analizat cele 2 site-uri care ofereau gazduire gratuita : Wordpress si Blogspot. Am ales pe cel care imi oferea cele mai multe optiuni.
Desi m-am gandit ca as putea eventual scoate un banut din blog, visul s-a naruit rapid vazand cate click-uri se dau si cam cat timp ar dura sa strang suma minima pentru a-i putea primi in cont. De asta reclamele (in afara de cub) la mine sunt un pic mai ascunse. profit anual: 1,45$ (da, e o virgula acolo: adica un dolar si patruzeci si cinci de centi). Pana la urma nu asta era ideea mea de blog, nu de profit, ci sa imi spun off-ul.

Desi o sa para un articol lung, am sa fac ceva ce probabil doar unii copii sau schizofrenicii fac: am sa imi iau propriul interviu. Pot fi probabil un subiect interesant pentru psihologi si psihiatrii.. Am sa imi raspund singur la niste intrebari, evitand astfel scrierea a altor zeci de articole proaste. Deci sa incepem:

1. Ce parere ai de masonerie?

Cum majoritatea liderilor sunt masoni, cred ca au in principal rolul de a scoate foarte multi bani si de a impiedica oamenii obisnuiti sa ajunga in functii inalte.

2. Ce parere ai de teroristi?

Daca te referi la cei arabi, pot spune ca ii inteleg. Si eu as fi nervos daca mi-ar lua cineva pamantul. Principalul terorist as putea spune ca e Israelul, care din cate am vazut la televizor, cand unii arabi atacau/se aparau cu pietre, israelienii trageau cu mitraliere, omorandu-i fara probleme. Si pentru cine nu stie, Israelul e un stat format nou si cred ca e cauza multor probleme. Asta nu inseamna ca arabii sunt sfinti..religia lor lasa de dorit si felul lor de a aborda...dar nu ma intereseaza prea mult acest subiect si in consecinta nu sunt asa bine informat.

3. Ce parere ai despre romani?

Pasiunea mea..As putea spune ca sunt toti prosti (cu mici exceptii), dar nu am sa spun. Majoritatea sunt indisciplinati, prost crescuti, prost educati..ce doriti. Noi singuri ne distrugem tara, furand cu lacomie, mintind, aruncand gunoaie aiurea, vorbind urat cu oamenii din jur. Singurii responsabili de tara asta suntem noi. Si noi o distrugem. As putea spune ca dupa ce comunistii batrani o sa moara o sa fie mai bine, dar nu cred asta. Multe lucruri se mostenesc, inclusiv comportamentul si mentalitatea.

4. Ce parere ai despre tigani?

Daca te referi la acei tigani periculosi care fura, obliga fetele sa se prostitueze, cer taxa de protectie si altele, ii urasc. Sper sa aiba parte de pedepse dure, eventual sa moara repede sau sa sufere, daca nu aici in tara in care nu prea exista justitie, poate "la Judecata de Apoi" cum spunea cineva..Cat despre tiganii cinstiti, care isi vad de treaba, muncesc, chiar daca sunt putini, bravo lor..sa continue asa..sa vada si ceilalti, sa fie un exemplu. Nu condamn ura romanilor pentru tigani..eu cred ca e ceva normal sa urasti niste oameni care pur si simplu nu cred in ideea : daca faci rele, ajungi in iad. Adica frica de D-zeu. Dar repet, mai exista, foarte, foarte putini si cinstiti, de asta e bine sa faci o diferenta, daca tot esti pus pe discriminari.

5. Ce masina ai?

Am o masina mica, de oras. Unii oameni nici nu stiu ce pierd. Poate ca o masina mica nu arata asa bine, dar te strecori cu ea peste tot, pot gasi aproape oriunde un loc de parcare, se parcheaza usor, iar consumul e foarte mic, eu fiind sarac, ma ajuta asta. Daca ai o masina mare, singurul adevarat beneficiu este ca in mintea ta, te vezi mai smecher ca ceilalti cu masini mai mici.

6. Cum adica sarac?

Sarac in sensul ca nu am o sursa de venit constanta. In acest oras minunat, eu nu am reusit sa imi gasesc un loc de munca si neavand un loc de munca iti poti imagina ca stau prost si cu banii, dar prefer sa nu discut despre asta.

7. Ce urasti cel mai mult?

Ohoo..e mult de scris la intrebarea asta. Sa incep cu inceputul. In primul rand, tupeul combinat cu prostia. Si aici ma refer la acel tupeu care de exemplu intervine atunci cand un "om" intra in tine si tot el tipa in gura mare si da vina pe tine, gata gata sa te ia la bataie. Pur si simplu imi vine sa iau un topor si sa..
Apoi urasc curvele si mentalitatea de curva. Ma refer strict la fete nu la curve mediatice sau nu stiu ce. Fetele care se cred buricu' pamantului, de parca ele nu s-ar c**a niciodata, care nu ies cu tine decat daca ai bani si tot felul...Din pacate am observat ca acest tip de comportament incepe sa apara la varste destul de mici. Stiu ca exista zicala: sa nu judeci o carte dupa coperta, dar din pacate e total neadevarata. Daca o fata e imbracata ca o curva sunt 90% sanse sa fie una. Daca nu acum, poate mai tarziu...
Presa...de fapt reporterii...alea cu microfonu' si intrebarile lor stupide, Doamne Fereste de stirile sportive, parca sunt facute pentru scoala speciala de copii cu handicap mintal.
Urasc de asemenea si propaganda din presa. Cata propaganda poate exista...
Increzutii - care de multe ori sunt doar copii de bani gata sau niste hoti, pentru ca vedeti dvs. pana in 1990, toti eram egali. Deci astia sunt doar niste parveniti care au furat..dar deja asta e un subiect expirat.

8. Ce parere ai de silicoane?

Mie chiar nu imi plac. Se vede asa clar ca sunt false (la unele). E ca si cum mi-as pune eu un furtun in prelungirea penisului. Stii ca e fals, se vede..nu are farmec. Dar pana la urma, iar ajungem la femeile de mai sus care imi displac..ca doar nu isi pun silicoane degeaba..trebuie sa isi recupereze investitia.

9. Ai iesit vreodata din Iasi?

Cum sa nu...Daca ma intrebi de vacante, am fost mai mult pe la munte, la mare mai putin (de maxim 4 ori daca am fost si niciodata nu mi-a placut) si de 2 ori am fost in strainatate, mai exact in Japonia (dar nu am fost pe banii mei, in cazul in care va intrebati). Cand e vorba de vacanta, eu mereu aleg muntele...poate datorita peisajului sau poate datorita faptului ca nu sunt asa multi oameni, putand astfel sa ma bucur de liniste.

10. Ce parere ai despre Basescu?

Basescu imi lasa impresia ca e doar o marioneta. Dar numai el..toti politicienii care apar la televizor..nu par nimic decat niste oameni controlati de altii. Deseori cand il vad pe Boc la televizor vorbind la pupitrul ala mic a lui de la guvern, cu un stil anume, incercand sa para autoritar si inteles, vorbind rar si raspicat, ma apuca rasul, cu toate ca e de plans ca ne duce tara de rapa..

11. Ce parere ai despre Mircea Badea?

E clar ca omul ala munceste din greu pentru emisiunile aproape zilnice. Se intereseaza, isi face temele..pentru a crea impresia ca ii vine usor sa faca emisiunea si ca stie ce ne preocupa pe noi. Dar cred ca are un efect negativ asupra mentalitatii oamenilor care il privesc, in sensul de deprimare, descurajandu-i sa faca ceva util in viata sau sa mearga la vot.

12. Cum te-ai descrie?

Multa lume nu stie, ca eu sunt mai dur cu mine decat cu ceilalti. Nu ma consider un om destept, deoarece nu am reusit nimic in viata; nu ma consider un om frumos deoarece arat normal; nu ma consider norocos deoarece nu am castigat niciun concurs; nu ma vad un iesean mandru, pentru ca de foarte multe ori am injurat acest oras, idiotii/idioatele din el, oportunitatile pe care le ofera si autoritatile care conduc acest oras (si cu toate acestea tot vreau sa raman in Iasi)...Pot spune doar ca ma consider oarecum normal..poate mai frustrat si mai nervos decat ar trebui.

Si aici se termina interviul - 12 intrebari - cate o intrebare pentru fiecare din cele 12 luni de existenta a acestui blog. Sper ca ati reusit astfel sa ma cunoasteti un pic mai bine.

3 comentarii:

  1. Tine-o tot asa. Eu chiar aprciez acest blog. Este in top 3 in lista mea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multi ani inainte!!! Tine-o tot asa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Curioase intrebari ai avut pentru interviu! :)

    Am si eu doua:
    - Unde aprinzi focul de tabara?
    - Cand a fost ultima data cand l-ai aprins si de ce?

    RăspundețiȘtergere