31 august 2009

Solutia autoritatilor pentru maxi taxi-urile aglomerate

Am incercat in articolul precedent sa scot in evidenta faptul ca microbuzele nu pot fi un mijloc de transport in comun civilizat. Pe scurt, e o bataie de joc sa inghesuiesti atatia oameni intr-un spatiu atat de mic.

Partea buna e ca s-au luat masuri, dar partea proasta e ca, daca intr-un stat civilizat s-ar fi introdus un autobuz pe rutele aglomerate, la noi s-a luat alta masura: interzicerea urcarii a mai multor persoane.

Dar daca te afli intre statii, sau stai departe, ce faci? Astepti alt maxi taxi? Credeti ca vin destul de repede? Sa zicem ca trebuie sa mergi la servici, sau la un examen, ce faci? Ai destul timp? Asta e masura voastra?

Mai porcilor, ca oameni nu are rost sa va numesc. Dupa ce ca furati cat puteti din aceasta firma, care culmea e a primariei (daca era particulara probabil scotea un profit urias) fie din motorina ( care apropo nu e contorizata corespunzator), fie direct din buget, va mai bateti joc si de oameni!

Un comentariu:

  1. Stai sa vezi cat o sa tina masurile astea. Cum dispar controalele facute de politie, cum maxi sunt iar pline ochi. Plus ca incepe acusica anul scolar. Crezi ca o sa ii mai intereseze de alea maxim 18 locuri? Bravul nostru primar Nichita sa traiasca, cel care in campania electorala se lauda ca si-a sustinut masterul sau doctoratul in Managementul serviciilor publice.

    RăspundețiȘtergere