5 iulie 2009

Profitorii

Desi este un subiect despre care nu doream sa vorbesc, se pare ca este inevitabil.
Da, Michael Jackson a murit! A fost iubit/urat, negru/alb, a cantat bine/prost nici nu mai conteaza. Acum tot ce conteaza e sa se profite de pe urma lui.
M-am saturat de atatea reportaje prost facute despre el, de parca ei (reporterii) nu mai puteau de grija lui si tineau asa de mult la el. Daca tineau asa de mult la el, cum se face ca inainte de moartea lui nu se mai difuzau melodiile sau videoclipurile la radio sau tv? Si daca nu castigau bani sau audienta in cazul unora, mai vorbeau despre el? Cel mai probabil ca nu. Nu fac altceva decat sa profite, sa faca audienta cat mai multa, fie exagerand sau scormonind tot felul de prostii despre el, doar de dragul de a scrie ceva.
Aproape orice lucru facut in onoarea unui om, poate fi considerat un gest frumos, dar daca nu s-ar castiga bani din asta? Cati ar mai pomeni numele lui? Toti incearca sa profite de el si in consecinta acesti oameni se numesc profitori, ceea ce nu mai este frumos, ba din contra este un lucru foarte urat sa profiti de un om, chiar si dupa moartea lui.
Banuiesc ca o sa tina mult aceasta "dragoste" pentru Michael a reporterilor, pana nu va mai face audienta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu