4 aprilie 2009

Becali

Multe posturi de stiri abia asteptau o asemenea stire. Dupa un timp in care nu se intampla mai nimic si totul era plictisitor, audientele scadeau, la fel si tirajele...in sfarsit un miracol. A fost arestat singurul clovn al mass mediei care are succes la public. Un om asa de mult mediatizat incat multi se saturasera de mutra lui a reusit sa reintre in atentia publicului. Acest om binecuvantat de sute de preoti, laudat de mii de tarani, a reusit sa fie arestat.
Nu pot spune prea multe despre asta, dar pot spune ca in sfarsit vad un om foarte bogat arestat. Macar atat. Nu exista oameni foarte bogati cinstiti. Mai ales la noi in tara.
Becali foarte plin de el se credea invincibil si de asta ma bucur ca a reusit sa fie arestat. Chiar daca numai pentru cateva zile.
Tin minte ca intr-o emisiune de pe OTV, acum cativa ani, Becali si Dragomir se certau de numai puteau cand dintr-o data a sunat Nicu Gheara. Amandoi cuminti, inclusiv Becali care avea o energie de nedescris datorita nervilor a reusit sa taca, acordandu-i atentie maxima lui Gheara, dovedind ca ii este mult mai tare frica de acest om decat orice alt om si mai ales autoritate. Daca nu stiti cine este Nicu Gheara, este omul care l-a batut pe Miron Cozma in puscarie, este nasul lui Mutu, este omul care a oprit masinile SRI sau a politiei care l-au urmarit si este un mare interlop din Bucuresti. De aici as putea trage usor concluzia ca si Becali este un interlop..un mascarici-interlop, poate doar un paravan pentru altii? Cine stie....Cum a spus si el: Dumnezeu ii va pedepsi pe toti!

Un comentariu:

  1. vad ca este un subiect si pentru voi, cei care aveti blog.. pana la urma e tot un om si nu cred ca e nimeni asa in masura sa comenteze:)

    RăspundețiȘtergere