15 februarie 2009

Ziua Indragostitilor in Mall-uri

De Ziua Indragostitilor am avut "norocul" sa merg in ambele mall-uri: atat Iulius cat si Moldova (nu stiu cat de mall e Moldova, dar sa zicem). Sincer, am regretat ca am mers acolo..dar sa imi fie invatatura de minte: nu am ce cauta acolo de Ziua Indragostitilor. O ingramadeala de nedescris. Cu greu gasesti o masa si aia in cel mai prost loc. Concursuri stupide si zeci de pliante. La ingramadeala care era...nu putea sa iti priasca mancarea.
Toata lumea imbracata frumos, elegant sau sexy, cu o floare si/sau un cadou in mana..ca doar nah..e ziua iubirii. Si cand ma gandesc ca acum cativa ani, nici nu se stia despre aceasta sarbatoare. Totul era doar un zvon gen: "Stii ca americanii sarbatoresc Ziua Indragostitilor pe 14?/De unde stii?/Am vazut in filme!" Acum totul s-a concretizat. E un must-have cum s-ar spune. Nu esti in randul lumii daca nu sarbatoresti si tu aceasta binecunoscuta sarbatoare.
Mie nu imi place, nu mi-a placut de la bun inceput, singurul castig il au comerciantii, deoarece reusesc sa vanda tot felul de porcarii (care nu s-ar vinde in celelalte zile ale anului) la preturi exagerate de mari. Nici nu vreau sa pomenesc de florari..e ziua lor mai mult..ce sa mai...Cresc pretul la trandafiri cat ai clipi. Prefer sa nu fac parte din "turma" si sa nu respect aceasta sarbatoare. E o zi ca oricare alta.

2 comentarii: