9 februarie 2009

Un "mall" parasit

MALL [MOL] s. n. complex mare cuprinzând magazine, restaurante, servicii utilitare etc., închis circulaţiei autovehiculelor; complex de diferite magazine.

Acesta este un spatiu mare, in centrul orasului, unde putine firme se incumeta sa inchirieze, datorita mizeriei, gainatului, a mirosului de urina si mai ales a lipsei locurilor de parcare. E o zona lasata de izbeliste. In timp ce alte tari se intrec in constructii de zgarie nori (in zona centrala), noi avem asa ceva. Aduce un pic a Mad Max.

3 comentarii:

  1. Acolo pe Stefan cel Mare situatia e mai complexa, nu numai acel "oras in oras" este in situatia aia ci cam toata artera si sunt varii motive.

    Spatiul asta de care zici tu, e domeniu public si mai precis al primariei, iar de la stat nu prea ai ce sa ceri in materie de management. Tot spatiul respectiv ar trebui fie vandut, fie concesionat un proprietar particular persoana fizica sau juridica care sa faca efectiv business cu el. In momentul de fata e o sursa de venituri si favoruri pentru niste functionari din Primarie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ala e mall ?? Il stiu de ani de zile si ma gandeam ca acolo sunt depozite de marfa :))

    RăspundețiȘtergere
  3. E dovada suprema a unei administrari de pacat. Legat de asta, un text scris acum doi ani, cam in aceeasi perioada. Poate se va trezi cineva pana la urma, desi sunt sanse cam mici.

    RăspundețiȘtergere