2 februarie 2009

Modalitati de a face bani ?

De 3 luni si ceva de cand am introdus reclama ADSense, trebuie sa spun ca nu am castigat decat 1,19$ . Daca era sa ma bazez pe asta muream de foame. Bineinteles ca in acelasi timp e si o porcarie de blog, unde amestec politica cu mondenul si ideile personale, deci neinteresant. Dar de aceea e blog si nu site de stiri.

Citind un articol despre cei mai buni bloggeri din Romania, in sensul ca ei si scot bani de pe ideile lor sau a altora, am dat peste o idee interesanta. Zoso a spus ca vrea sa introduca un sistem de plata prin SMS care sa se numeasca: daca iti place articolul, da o bere!. Dupa mici cautari pe Google am dat peste un site care tocmai cu asta se ocupa. Poti crea un serviciu sms gratuit, fara nicio taxa lunara. Singurul dezavantaj este ca iti ofera doar 30% din costul sms-ului. Adica, daca costul unui sms este de 1euro primesti doar 30centi. Personal nu am incercat, deoarece nu vad cine sa trimita sms-uri aiurea, mai ales ca am doar vreo 3 vizitatori pe zi, care sunt tot bloggeri. Daca cineva a incercat acest sistem si cunoaste daca e functionabil si daca sunt seriosi, nu ar strica sa lase un comment


Nu as vrea sa ii pun linkul pe blog, dar puteti da un search pe Google daca va intereseaza.

2 comentarii:

  1. mi se pare penibil ca tu,care faci toata treaba, sa iei doar 30%.in schimb stiu ca se poate vorbi la orange pentru un numar de genul.pare-mi-se ca ajunge undeva la 60-40.60 ptr tine,bineinteles.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da..e putin, dar nu te legi la cap cu taxe lunare. Adica e clar ca e un serviciu pentru amatori...

    RăspundețiȘtergere