29 ianuarie 2009

Merchandising de 2 lei

Din prima zi, am observat ca langa casierie, la un vestit hypermarket din Iasi produsele sunt aranjate oarecum neobisnuit. Nu am inteles niciodata de ce inelul vibrator care se pune de regula pe un penis (ca si prezervativele de altfel), sta asa aproape de batoanele de ciocolata si tocmai la iesire. Poate sunt doar eu de moda veche..

PS: Am cenzurat cat de bine am putut .

4 comentarii:

  1. Pen' ca atunci cand stai si te plictisesti la coada,vezi ciocolatile.Ciocolata se stie ca-i afrodisiaca asa ca stai si te gandesti (din plictiseala) ca ai avea nevoie si de prezervativ.Si daca tot esti cu mana pe-acolo de ce n-ai pune si putin condiment prin viata sexuala?
    Varianta 2: Pen' ca atunci cand stai la coada te plictisesti si-ti vine sa mananci o ciocolata.Ciocolata se depune si cum timp de sala nu prea ai iti iei barbatul/femeia/ce-ai tu acasa la o tura asa ca ai sa cumperi si prezervative.Si pentru ca de la atata grasime ai nevoie de ajutor sa duci treaba la bun sfarsit si-ti e si lene sa te misti,mai iei si un inel d'ala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Rolul bateriilor,al ceaiului instant si al bomboanelor mentolate inca nu l-am descoperit da' banuiesc ca au treaba cu inelul ala.Daca e moale ii dai un ceai tare;daca s-au terminat bateriile le schimbi;daca vrea un suflu din Alpi peste ochi (stii tu reclama) mananci o bomboana.
    P.s. iti urasc modul in care tre' sa scriu un comentariu.:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate inelul se pune in ceaiul ala instant

    RăspundețiȘtergere
  4. astea sunt strategii si tocmai asta e ideea..vine copilu`..poc o ciocolata..vine adultul..poc un prezervativ..ciclul e simplu..daca nu prezervativ atunci copil:D

    RăspundețiȘtergere