29 decembrie 2008

Intoxicat cu Valea Prahovei

Daca deschid televizorul e imposibil sa nu aud cuvintele: Valea Prahovei. Deschid radio-ul la fel.
Orice jurnal, emisiune de stiri, observator etc. are o rubrica dedicata Valei Prahovei. E chiar trist, ca avem o singura statiune montana conform posturilor si emisiunilor de stiri. Partea proasta ca nici macar nu e stire...nu e o statiune descoperita recent, nu se intampla nimic extraordinar, ba chiar cand nu ningea tot erau stiri despre Valea Prahovei si erau foarte patetice. Inteleg ca e aproape de Bucuresti, inteleg ca se mai distreaza si reporterii facand reportaje acolo, inteleg ca majoritatea barosanilor au hoteluri/pensiuni acolo, dar de ce trebuie eu sa aflu de aceasta statiune zi de zi, eu stand tocmai in Iasi si neavand nicio legatura cu statiunea respectiva? Probabil, ca orice om am sa merg acolo, rar, si mai des in statiunile apropiate.
Ce vina au cei care stau in Zalau de exemplu? De ce trebuie sa asculte "stiri" despre Valea Prahovei zilnic? Daca e cea mai scumpa statiune din Romania, de ce sa merg acolo? Ca sa ce? Nu mai degraba merg in Austria cu aceeasi bani, daca nu si mai putini?
La fel sunt si stirile despre DN1 sau traficul din Bucuresti....sa ma scuteasca...sunt exact aceleasi stiri si pot prezice si eu urmatoare stire: E aglomerat! Se merge bara la bara! Evrika
Unde naiba e stirea, evenimentul?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu