22 decembrie 2008

Televiziunile noastre...

In ultimii ani, televiziunile s-au dezvoltat, fiecare cum au putut.
Sa luam de exemplu Pro Tv:
Va aduceti aminte ce filme dadea inainte? Acum difuzeaza in cea mai mare parte filme facute special pentru televiziune,adica ieftine, si rar, dar foarte rar, difuzeaza un film de cinema. De emisiuni ce sa mai vorbesc..niciodata nu mi-au placut emisiunile lor..si in mod special acum. Maruta, de exemplu, nu imi place ca se comporta ca un robot..deoarece nu e natural..rar zambeste sau e trist, daca zambeste e un ranjet..de Banica ce sa mai zic? El incaseaza pe sezon cat toate premiile la un loc..
La Antena 1 aproape aceeasi poveste..nu dau filme de calitate, doar filme din categoria B , cu nu stiu ce actori numai de ei stiuti. Emisiunile lor sunt facute in general pentru oameni idioti..gen: sa nu te pui cu blondele..sper ca asa se cheama..sau daca mai tineti minte Ciao, Darwin. In primul rand sunt false toate aceste emisiuni, chiar la inceputul emisiunii Test de fidelitate spune ca este fictiune.
La Discovery Channel predomina documentarele despre mecanica si tatuaje. E clar ca s-au indepartat de la numele canalului..si probabil asta e audienta lor acum: un mecanic cu tatuaje. Mai difuzeaza rareori si cate un documentar mai bun. Personal imi place documentarul cu supravietuirea in medii extreme. Dar de cele mai multe ori, sunt doar cateva documentare pe care le repeta pana la nesfarsit. Imi place ca Explorer incearca sa imite Discovery: au si ei un fel de Mythbusters...
MTV...inainte dadea muzica...acum teleshopping, emisiuni proaste si rareori cate un clip platit.
Si acum favoritele mele: Realitatea si Antena 3: Cum naiba poti vorbi o zi intreaga despre un singur subiect?Cati analisti care vorbesc despre nimic exista? Dupa alegeri ambele televiziuni aveau cortul in fata PDL SI PSD si chiar daca nu aveau despre ce discuta rosteau numele aprtidelor din 2 in 2 min. Singura emisiune acceptata de mine este In gura presei..deoarece pare sa se comporte natural, Badea. Realitatea Tv chiar si in timp ce cititi acesta articol are o emisiune cu un analist care incearca sa traga de timp...
Cartoon Network...trebuie sa recunosc, ca s-au uratit desenele lor acum, si nu cred ca ajuta pe vreun copil ca e tradus in romana...nu o sa mai invete limba engleza .
Singurul post care a devenit mai bun este Boomerang si sa va spun de ce: difuzeaza desene animate clasice(cele care au fost pe CN inainte), nu e tradus grosolan in romana, nu rosteste PSD PDL in fiecare minut, nu exista mecanica, Basescu nu intervine si multe altele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu